۲ اسفند ۱۳۹۱، ۱۲:۴۶

بابایی در گفتگو با مهر:

سینمای آمریکا چهره ایران را در جهان خراب می‌کند/ اشارات رهبری به فیلم "لینکلن"

سینمای آمریکا چهره ایران را در جهان خراب می‌کند/ اشارات رهبری به فیلم "لینکلن"

معاون هنری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بخشی از دیدگاه‌های رهبری درباره سینمای جهان و فیلم جدید اسپیلبرگ را روایت کرد.

گلعلی بابایی معاون هنری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در گفتگو با خبرنگار مهر درباره مطالب مطرح شده در دیدار دیروز مقام معظم رهبری با سینماگران و دست‌اندرکاران سومین جشنواره فیلم عمار گفت: صحبت‌هایی که حضرت آقا دیروز با فیلمسازان سومین جشنواره فیلم عمار داشتند، بسیار کارساز و کاربردی بود. ایشان در فرمایشات خود به کاربردی بودن ابزار هنر برای نشان دادن واقعیت‌ها اشاره کردند و هنر را بهترین وسیله برای به تصویر کشیدن واقعیت دانسته و تنها راه تولید یک اثر خوب سینمایی را نگارش داستان، قصه و فیلمنامه خوب دانستند.

وی ادامه داد: قصه و داستان برگرفته از یک واقعه تاریخی و اجتماعی بوده و به گفته مقام معظم رهبری، موضوعاتی چون انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس، بیداری اسلامی و فلسطین موضوعات خوبی برای پرورش قصه در سینما است که به خوبی می‌توان از آنها استفاده کرد. کسانی که دستی بر قصه‌نویسی دارند می توانند از این موضوعات برای نگارش فیلمنامه استفاده کنند.

بابایی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی مدیران فرهنگی و هنری برای اجرایی شدن فرمایشات مقام معظم رهبری، بیان کرد: مدیران دولتی باید اولویت کار خود را درباره فعالیت‌های فرهنگی و هنری مشخص کنند. حضرت آقا اشاره کردند که آمریکا ما را محکوم می‌کند که ما سیاست را با هنر قاطی می‌کنیم، این در حالی است که سینمای امریکا خود برخورد دوگانه‌ای با هنر و سیاست دارد.

این کارشناس فرهنگی تاکید کرد: مقام معظم رهبری اشاره داشتند که سینمای جهان به ویژه هالیوود با تولید آثار کاملا سیاسی بر علیه ایران، نگاه دنیا را نسبت به ایران تغییر می‌دهد. ایشان به فیلم "لینکلن" اشاره کرده و فرمودند که در این فیلم تلاش شده تا چهره دیگری از این رییس‌جمهوری آمریکا در جامعه امروزی شکل گیرد.

این نویسنده همچنین درباره آن بخش از سخنان رهبر انقلاب که بر لزوم توجه به کادرسازی و ایجاد فضای کار برای هنرمندان جوان تاکید داشت، تصریح کرد: مدیران ما باید به جوانان میدان داده و شرایط لازم برای سرمایه‌گذاری بر روی آثار آنها را فراهم کنند. همچنین با ایجاد اتاق‌فکر و استفاده از نیروهای جوان و پیشکسوتان فرهنگ و هنر در زمینه فیلمنامه‌نویسی، می‌توان به تولید آثار فاخر در عرصه سینما امیدوار بود. البته نباید فراموش کرد که این مدیران سینمایی هستند که می‌توانند در این زمینه هماهنگی‌های لازم را انجام دهند.

معاون هنری حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس ادامه داد: روز گذشته جوانان منتخب جشنواره فیلم عمار در این جلسه صحبت کرده و بیشتر در رابطه با نبود امکانات مناسب در رابطه با تولید آثار هنری اظهار نظر کردند.

بابایی در پایان گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با فرهنگ و هنر نشان داد که ایشان دغدغه بسیاری را در رابطه با تولیدات سینمایی و به خصوص فیلمنامه دارند و نوع بیانات ایشان نشان داد که دغدغه‌هایشان تا چه اندازه به دیدگاه‌های مردم و جامعه نزدیک است.

کد خبر 2002454

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha