به گزارش خبرنگار مهر، حمید شاه آبادی ظهر پنجشنبه در مراسم اختتامیه اولین جشنواره مد و لباس گلستان افزود: از جمله این حمایتها، پرداخت حداقل یک میلیون ریال برای هر طرح به صورت بلاعوض و پرداخت پنج میلیون ریال وام برای تولید انبوه است.
وی اظهار داشت: حمایت روحانیون در این عرصه فرهنگی و نمایندگان مجلس نیز می توانند بهترین حامی در کشور در حوزه مد و لباس باشند.
وی عنوان کرد: یک واقعیتی که در حوزه مد و لباس وجود دارد این است که آیا ما به این نیاز رسیدم که مد، لباس و پوشش مسئله ملی است یا خیر.
شاه آبادی گفت: اگر بخواهیم نمادهای هویت در هر جامعه را برسی کنیم، بر اساس زبان، رسم الخط، پوشش و لباس و دین، هویت ملی یک قوم را ارزیابی می کنیم.
معاون وزیر ارشاد افزود: امروزه نهادهای تاثیرگذار در کشور وجود دارد که در سالهای اخیردر عرصه های مختلف در حال فعالیت هستند.
عدم توجه کافی به موضوع لباس
وی اظهار داشت: از پایان قاجار تاکنون موضوع لباس به دلیل هجمه های فراوان مورد توجه کافی نبوده و آسیبهای جدید در این بخش وارد شده است.
شاه آبادی عنوان کرد: با این وجود عزم نهادها جزم شده و در این نمایشگاه آثار خوب و ارزشمندی به چشم می خورد اما این آثار باید بصورت کاربردی ارائه شود.
وی تاکید کرد: ما بندبال پوششی هستیم که در تولید کننده ایجاد انگیزه کند و با توجه به توجیه اقتصادی برای عموم تولید شود.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآورشد: در بنیاد مد و لباس بر روی مدلهای ارائه شده، نمادهای ایرانی و اسلامی در حال ارزیابی هستند و تا لباس های کاربردی ارائه شود.
وی افزود: امروز لباس نماد و بیانگر اعتقاد افراد است و از روی پوشش افراد برخی منویات را می توان تشخیص داد جایگاه لباس بسیار ارزشمند است.
تولید لباس براساس نیاز مخاطب
وی تصریح کرد: تلاش می کنیم لباسی که طراحان استان طراحی کردند را حمایت کنیم و تمامی فعالان حوزه لباس را در یک فضای مفهومی حرکت داده و حمایت کنیم.
شاه آبادی عنوان کرد: نگاه به جشنواره نباید گذرا باشد و باید آغاز حرکتی استانی بوده و در سراسر کشور ارائه شود.
وی تاکید کرد: لباس ها باید براساس نیازهای مخاطب، نیازهای دینی و بومی هر استان و سلائق جوانان و بانوی ایرانی طراحی و تولید شود.
نظر شما