پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ اسفند ۱۳۹۱، ۱۶:۴۸

پزشکی:

سازمان نظام مهندسی ساختمان اصفهان بیش از 270 هزار عضو دارد

سازمان نظام مهندسی ساختمان اصفهان بیش از 270 هزار عضو دارد

اصفهان – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان گفت: سازمان نظام مهندسی ساختمان اصفهان بیش از 270 هزار عضو دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی پزشکی ظهر یکشنبه در جمع مهندسان اصفهانی، اظهار داشت: این روز را که به نام روز مهندس نامگذاری شده را گرامی می‌داریم.

وی با بیان اینکه خواجه نصیرالدین طوسی از سرشناس‏ترین و متنفذترین چهره‏های علمی تاریخ است که القاب فیلسوف، متکلم، فقیه، دانشمند، ریاضی‏دان و منجم و مهندس را به خود اختصاص داده است، گفت: نام‌گذاری روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی به‏عنوان شخصیت نمونه‏ و الگو در مهندسی ایران اسلامی است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان با اشاره به اینکه از آنجا که تقدیر از نقش مهندسان در تحقق جلوه‏های عزت و پیشرفت ایران اسلامی بر عهده‏ جامعه است، تاکید کرد: مهندسان باید توسعه دهنده جامعه باشند.

وی با اشاره به اینکه امروزه سازمان نظام مهندسی ساختمان بیش از 270 هزار عضو دارد، تصریح کرد: بهره ‏برداری و مدیریت توان مهندسان پرتوان کشور، ساخت‏ و ساز مبتنی بر علم و فناوری روز دنیا در اولویت اقدامات سازمان نظام مهندسی است.

پزشکی ادامه داد: همچنین ارتقای جایگاه مهندسان پرتلاش در زمینه آبادانی و پیشرفت کشور نیز با تکیه بر این توان ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه همواره سهم عظیمی از سرمایه‏های ملی کشور در قالب احداث واحدهای مسکونی، اداری، آموزشی، بهداشتی و فرهنگی صرف پروژه‏های ساختمانی و صنایع وابسته به آن می‏شود، ادامه داد: برای بهره‏برداری از این حجم وسیع ملی، رعایت اصول فنی و استانداردهای کیفیت در طراحی و تولید، انتخاب مصالح ساختمانی و استفاده از نیروی متخصص و آموزش‏ دیده از نخستین درجه اهمیت برخوردار است.

این مسئول با اشاره به اینکه در این راستا سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان بیش از 18 هزار عضو دارد، گفت: به‏ عنوان بزرگ‏ترین و تخصصی‏ترین مرجع کارشناسی و مورد اعتمادترین نهاد مستقل در نزد افکار عمومی در امور مرتبط با ساخت ‏و ساز و با تکیه بر توان علمی جوانان برومند کشور و تجربیات متخصصان عرصه‏ ساخت‏و ساز تلاش دارد سلامت و امنیت جسمی و روحی شهروندان و کالبد شهرها را از لحاظ ساختاری و دیداری تأمین کند.

وی بیان داشت: تولید و کار را با تمام تلاش‏های بیرونی در جهت متوقف کردن آن، به سمت اعتلای ایران اسلامی در افق 1404 پیش می‌بریم.

پزشکی با اشاره به اینکه در سالی که گذشت ششمین دوره انتخابات هیئت‏ ‏مدیره سازمان برگزار شد و اعضای هیئت ‏مدیره جدید سازمان با رأی اعتماد شما مهندسان برای یک دوره‏ سه‏ساله انتخاب شدند، اظهار داشت: بنده نیز به‏ نمایندگی از طرف اعضای هیئت ‏مدیره سازمان امیدوارم در فرصت بسیار کوتاهی که در اختیار دارم، بتوانم در ارتقای هر چه‏ بیش‏تر جایگاه سازمان و اجرای اهداف قانون نظام مهندسی قدم بردارم.

 

کد خبر 2005413

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha