به گزارش خبرنگار مهر، قاسم كريمي صبح چهارشنبه در مراسم افتتاحییه دومین همايش ملي پژوهش در توسعه سلامت، اظهارداشت: امروز زندگی صنعتی، رژیم غذایی نامناسب و کم تحرکی به فاکتورهای اصلی ابتلاء به بیماری های قلبی و عروقی تبدیل شده که باید برای مردم به درستی تبیین و اطلاع رسانی شود.
وی با اشاره به اینکه هزینه در زمینه پژوهش های کاربردی برای توسعه سلامت نوعی سرمایه گذاری اقتصادی در کشور است، افزود: امروز کشورهای پیشرفته به دنبال رفع مشکلات بهداشتی و درمانی و ارتقاء سلامت در جامعه هستند.
كريمي با اشاره به اینکه نیروی انسانی مهمترین سرمایه های جوامع هستند، افزود: در این راستا ارتقاء سلامت مردم باید در راس فعالیت های مسئولان قرار گیرد.
رئيس همايش ملي پژوهش در توسعه سلامت در خراسان جنوبی با بیان اینکه امروز بیماری های قلبی و عروقی دومین عامل مرگ و میر در جهان شناخته شده است، افزود: این بیماری ها پس از عوامل ترافیکی از رقم مرگ و میر بالایی برخوردار است.
وی بیماری های قلبی و عروقی را قابل پیشگیری دانست و بیان داشت: اطلاع رسانی در خصوص عوامل خطری که موجب ابتلاء به این بیماری می شود، راهکار مناسبی برای کاهش ابتلا به این بیماری ها است.
كريمي با اشاره به اینکه هزینه های درمانی این بیماران نیز بار مضاعفی بر دوش دولت است، افزود: باید راهکارهای مناسب و کاربردی برای جلوگیری از مرگ و میرهای ناشی از این بیماری ارائه شود.
وی سلامت را محوري ترين عامل توسعه جامعه دانست و بیان کرد: در صورت تحقق سلامت در جامعه خلاقيت، پويايي و تحرك در بين مردم گسترش مي يابد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي بيرجند به ضرورت برگزاري اين همايش در استان اشاره کرد و ادامه داد: پژوهش در ارتقاء شاخص هايي كه منجر به بهبود و استانداردسازي بهبود سلامت جامعه، اميد به زندگي و پيشرفت هاي علمي، اقتصادي و اجتماعي جامعه مي شود از جمله این ضرورت ها است.
نظر شما