حجت الاسلام نبي الله علي اکبر تبار در گفتگو با خبرنگار مهر یکی از حقوق مهم انسان را رعایت حقوق شهروندی دانست و افزود: متاسفانه عده ای تنها به فکر منافع خود هستند و برای منافع خود حقوق و آزادی دیگران را تباه می کنند.
وی با تاکید بر اینکه رعایت اخلاق موجب اعتدال روحي و رواني می شود يعني فرد مسلمان با رعايت اصول اخلاقي راه افراط و تفريط را دنبال نمی کند تصریح کرد: بايد فرهنگ سازي کرد که مردم و حاکميت بر پايه اخلاق و توجه به بايدها و نبايدهاي اخلاقي و رعایت حقوق دیگران به سوي انسجام بروند.
حجت الاسلام علي اکبر تبار اظهارداشت: پيامبر اکرم(ص) علوم را به سه دسته تقسيم مي کند يکي علمي که آگاه بودن آن و آگاه نبودن آن هيچ تأثيري ندارد(مثل اشعار عربي)ديگري علمي که معرفت خدا و پيامبر و امامت و معاد که زيربناي فکري انسان موحد است.
وی همچنین ادامه داد: اين بحث بسيار مهم يعني نقش اخلاق در روابط اجتماعي به خصوص در قضيه همبستگي ميان انسانها بايد در تمامي سطوح از عوام و تودههاي مردم تا رهبران و حاکمان استقرار يافته و عملي شود.
حجت الاسلام علی اکبر تبار اظهار داشت: رعایت اخلاق اسلامی در هر زمان صفتی نیکو به شمار می آید که فارغ از گرایشات دینی انسانیت آدمی آن را اقتضا می نماید.
وی تصریح کرد: از دیگر سو بر کسی پوشیده نیست که اخلاق از مسائلی است که مورد اهتمام و توجه تمامی ادیان آسمانی از جمله اسلام نیز می باشد که تمسک به آن شرط اساسی برای دستیابی به سعادت دنیا و آخرت و رسیدن به قرب خداوند عزوجل است.
نظر شما