عبدالمجید عقیلی در حاشیه سومین جشنواره خاطره نویسی دفاع مقدس خوزستان ویژه عملیات ثامن الائمه(ع) در شهرستان آبادان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مهمترین دغدغه فکری و رسالت کاری ما به رشته تحریر درآوردن فرهنگ شفاهی دفاع مقدس و انتقال این فرهنگ ارزشمند به نسلهای آینده است.
وی ادامه داد: با وجود آنکه این فرهنگ غنی از راه های مختلف از جمله حضور جوانان و نوجوانان در قالب کاروانهای راهیان نور و در مناطق عملیاتی جنوب در حال انجام است، باید با برگزاری هرچه بیشتر جشنواره های خاطره نویسی در این راه تلاش شود.
عقیلی افزود: عواملی که بر امور شفاهی استوار بوده ممکن است با گذشت زمان مشمول فرمول فراموشی قرار گرفته و برای کنکاش آیندگان در امور مربوط به دفاع مقدس راهی باقی نمی ماند.
وی با اشاره به ویژگی های مهم و اساسی جشنواره هایی از این دسته برای انتقال فرهنگ شفاهی و حفظ آن گفت: یکی از ویژگی های این جشنواره ها ایجاد تحرک و شور بیشتر در بین نسلهای گذشته برای انتقال این فرهنگ برای آیندگان است.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس استان خوزستان در همین خصوص ادامه داد: افراد و گروه های فعال در دوران جنگ با پایداری و قلم شیوا این آثار را به صورت مدون به رشته تحریر درآورده و راه را برای کنکاش آیندگان هموار می کنند.
وی همچنین در خصوص چرایی انتخاب شهرستان آبادان برای برگزاری سومین جشنواره خاطره نویسی دفاع مقدس اظهار کرد: به منظور تمرکززدایی و خروج برنامه ها از مرکز استان به شهرستانها این مهم اتخاذ شده است.
عقیلی ادامه داد: به لحاظ کمی و کیفی شاهد برگزاری جشنواره ای با استانداردهای مورد نظر در شهرستان آبادان بوده و امیدورایم راه شهدای انقلاب و ایران اسلامی با صلابت بیشتری ادامه داشته باشد.
نظر شما