به گزارش خبرنگار مهر، همایش و کارگاه آموزشی صندوق بیمه روستائیان و عشایر و هم چنین مراسم راه اندازی سامانه دریافت متمرکز الکترونیکی حق بیمه (دما) ظهر یکشنبه با حضور مجید موسویان، سرپرست صندوق بیمه عشایری کشور، سهراب براندیشه مدیر کل، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از مدیران و مسئولان استانی در محل سالن جلسات اداره کل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه برگزار شد.
سرپرست صندوق بیمه عشایری استان کرمانشاه در این مراسم گفت: پیش از راه اندازی صندوق بیمه روستائیان و عشایر، مشکلاتی در جهت تامین نیازهای روستاییان به خصوص در سال های پیری و از کار افتادگی وجود داشت که صندوق بیمه عشایر و روستائیان با هدف کاهش این مشکلات راه اندازی شد. سامانه دما نیز با هدف یکسان سازی خدمات بین روستائیان و سایر تحت پوششین صندوق های بیمه راه اندازی شده است.
سجاد طاهری افزود: روستائیان همواره نقش اساسی در تامین نیازها و مایحتاج اصلی کشور ایفا کرده به طوری که سالانه 30 درصد گوشت قرمز استان کرمانشاه از طریق عشایر تامین می شود.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه عشایر نقش اساسی در تامین نیازهای اصلی کشور دارند از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و این جایگاه می طلبد که خدمات بیشتری به این عزیزان ارائه شود.
طاهری ادامه داد: ما باید خدمات را با سطح کیفی و کمی بالاتری برای این عزیزان فراهم کرده تا از این طریق شاهد عدم مهاجرت آنها به شهرها و رشد تولیدات دامی و کشاورزی باشیم.
وی اجرای طرح های مقاوم سازی منازل، طرح های هادی روستایی و توسعه کشاورزی را از جمله برنامه های رفاهی برای عشایر عنوان کرد.
سرپرست صندوق بیمه عشایری استان کرمانشاه هدف صندوق بیمه عشایر و روستائیان را تامین آینده و تسهیل در ارائه خدمات به روستائیان دانست و گفت: ما باید علاوه بر تنوع خدمات سطح ساده زیستی را مبنا و با حداقل امکانات حداکثر خدمات را به این عزیزان ارائه دهیم.
طاهری واگذاری صندوق به تشکل های عشایری، روئیت سوابق بیمه روستاییان و افتتاح سامانه متمرکز الکترونیکی برای تمامی اقشار با ارسال کدملی به سامانه 300027 و گرفتن سوابق بیمه ای از این طریق را از جمله اقدامات در تسهیل خدمات به عشایر و روستائیان توسط صندوق بیمه اعلام کرد.
سرپرست صندوق بیمه عشایری استان کرمانشاه در پایان ایجاد زاویه دید گسترده و افق و آینده ای روشن برای روستائیان را از جمله اهداف این سازمان عنوان کرد و گفت: این صندوق با سه هدف پرداخت مستمری پیری به کشاورزان و عشایر، پرداخت مستمری از کار افتادگی و پرداخت مستمری به بازماندگان متوفا در خدمت عشایر و روستائیان است.
نظر شما