۲۲ اسفند ۱۳۹۱، ۸:۵۸

همایش "شعبده هالیوود"

سینما ابزار سحر و جادو در دست صهیونیست‌هاست/ بن افلک در ایران!

سینما ابزار سحر و جادو در دست صهیونیست‌هاست/ بن افلک در ایران!

همایش "شعبده هالیوود" در حالی دیشب در تهران برگزار شد که وزیر ارشاد گفت: اگر در زمان فراعنه ساحران را جمع می کردند تا طناب را مار کنند امروز صهیونیست‌ها از ابزار سینما استفاده می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، در همایش "شعبده هالیوود" که دیشب 21 اسفندماه در سینما فلسطین برگزار شد سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هر ایرانی در هر جای دنیا که باشد زمانی که چهره غیر واقعی از ایران اسلامی نشان داده شود، واکنش نشان داده و این علاقه را دارد که از ایران حمایت کند. هالیوود تنها بحث ایران‌هراسی را دنبال نکرده و به دنبال اسلام‌ستیزی نیز هتست که ساخت فیلم‌هایی از جمله "آرگو" گواه این مساله است.

وی با اشاره به اینکه کنفرانس هالیوودیسم هر سال در ایران برگزار می شود و در آن مهمانانی از اروپا و امریکا حضور پیدا می کنند که به راحتی می‌توان مسایلی درباره ایران‌هراسی را از زبان آنها شنید، ادامه داد: "آرگو" تنها یک فیلم نیست بلکه یک واکنش بزرگ و یک جریان مستمر را نشان می دهد که می طلبد دست به دست هم دهیم و در برابر آن مقاومت کنیم. آنها از سینما استفاده می کنند تا به اهداف خود دست پیدا کنند.

حسینی با خشنودی از انتخاب نام "شعبده هالیوود" برای این همایش توضیح داد: اگر در زمان فراعنه مصر، ساحران را جمع کرده تا طناب را تبدیل به یک مار کنند، امروز دیگر نیازی به ساحره وجود نداشته و از سینما، هنر و رسانه بهره گرفته می‌شود تا انسان را مرعوب خود کنند. امروز هر کس در برابر قدرت‌های بزرگ قرار گیرد از ابزار هنر برای مبارزه با او استفاده خواهند کرد و در این میان چه کشوری مستقل‌تر از ایران اسلامی تا فیلم‌هایی را برعلیه آن بسازند.

وی ادامه داد: ما هم باید در این عرصه بیشتر از گذشته تلاش کنیم و این اولویت ماست. عصبانیت غرب این است که واقعیت انقلاب ایران را قبول کرده‌اند اما بیشتر از آن از این نگران هستند که پیام انقلاب اسلامی روز به روز به تمام دنیا ارسال می شود و همه بر این باورند که اگر ایران توانسته است خود را از استکبار نجات دهند، آنها نیز می توانند.

وزیر ارشاد با اشاره به نقاط ضعف آمریکا گفت: کشتار آمریکا در عراق، افغانستان و فلسطین مسایلی است که می توان فیلم های خوبی از آن ساخت. البته در جشنواره فیلم فجر امسال فیلم های مختلفی در این زمینه حضور داشت که با موفقیت همراه بود.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره سینما، گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری بحث‌هایی چون فلسطین، انقلاب، دفاع مقدس را باید در دستور کار خود قرار دهیم. نباید اجازه دهیم که آمریکا از طریق سینما نقاط قوت ما را به عنوان نقطه ضعف ایران به دنیا نشان دهند. کاری که در فیلم "آرگو" به خوبی انجام شده و چهره مردم ایران را به عنوان افرادی ضد صلح، دوستی و افرادی بی منطق نشان داده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در رابطه با اتفاق تاریخی 13 آبان همه دنیا می دانند که جوانان برومند و روشنفکر و قشر دانشجوی ایرانی سفارت آمریکا را اشغال کردند، اما در هالیوود چیز دیگری به نمایش درآمده است. ما باید چنین شیوه ای را از بین برده و با ساخت فیلم های مختلف وقایع تاریخی را به درستی به دنیا نشان دهیم.

وی در پایان با اشاره به اینکه وقتی رئیس جمهور امریکا جایزه صلح نوبل را دریافت می کند، انتظار داشتیم تا فیلمی مانند "آرگو" در اسکار جایزه دریافت کند، گفت: مقام معظم رهبری در بخشی از سخنان خود اشاره داشته اند که اگر آزادی بیان در هالیوود وجود دارد، آیا فیلم های ضد صهیونیسمی که در ایران تولید می شود نیز مجال معرفی در مجامع بین المللی را دارد.

در ادامه مراسم مستند کوتاهی با نام "شش روز در پرنسس گیت" به نمایش گذاشته شد که در رابطه با حمله به سفارت ایران در کشور انگلستان بوده که در این جریان دو تن از دیپلمات های ایرانی به شهادت می‌رسند. این مستند به تهیه‌کنندگی پژمان لشگری‌پور ساخته شده بود و در آن غلامعلی افروز سفیر وقت ایران در لندن ماجرای گروگانگیری سفارت ایران را تشریح کرد.

همچنین نادر طالب زاده نیز بخشی از مصاحبه خود با کیوین برت و تعدادی از نویسندگان امریکایی ضد صهیونیسم در رابطه با این همایش به نمایش گذاشت. در این مصاحبه ها بیشتر بررسی فیلم سینمایی "آرگو" پرداخته شده بود.

در این مراسم سیداحمد میرعلایی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، غلامرضا منتظمی دبیر کنفرانس جهانی هالیوودیسم نیز حضور داشتند. همچنین در این همایش حامد زمانی قطعات تیتراژ برنامه تلویزیونی "دیروز امروز فردا" و "پرواز" را اجرا کرد. رونمایی از محصولات مرکز دیدبان به 10 زبان از دیگر بخش‌های مراسم بود.

و اما یکی از جذاب‌ترین بخش‌های همایش حضور مردی جوان با پوشش و گریم بن افلک کارگردان "آرگو" روی سن بود.

در این همایش نامه‌ای خطاب به وکیل فرانسوی خوانده شد که متن کامل آن بدین شرح است:
 
سرکار خانم ناوی پیلای، کمیساریای عالی شورای حقوق بشر
 
به استحضار می‌رساند ما به عنوان شهروندان ایران و به نمایندگی از جامعه‌ هنرمندان و مردم ایران با شما سخن می‌گوییم.  طی سه دهه اخیر روند تولید فیلم‌های تولید شده در هالیوود توسط شرکت های آن در سالیان اخیر، فرهنگ و تمدن کشور و ملت من - ایران- را هدف قرار داده‌اند و با تمام توان قصد تحریف آن را دارند.  علاوه بر آن، مردم دنیا با این تصویر‌سازی موهن، دید نادرستی نسبت به کشور من پیدا کرده‌اند. آکادمی اُسکار با انتخاب فیلم‌های مخالف با ساختار فرهنگی کشور ایران در حال تغییر ذهنیت مخاطبان بدین سمت است که ایران یک کشور غیرمتمدن است؛ در حالی که تمدن این کشور قدمت 7000 ساله دارد. ایران و تمدن ایرانی، نه فقط به عنوان سرزمین و پیشینه‌ من، که به عنوان بخش عظیمی از سرمایه‌ فرهنگی جهانیان باعث مباهات و سربلندی تمامی بشریت است.
 
بنابراین، انتخاب فیلم ضد ایرانی «آرگو» در سال 2013 یک حمله‌ی تبلیغاتی علیه ملت من از یک سو و تمامی بشردوستان عالم از سوی دیگر است که با اولین سطور منشور ملل متحد، بند(3) از ماده‌ی 1 آن، کنوانسیون حفاظت از میراث فرهنگی معنوی و بسیاری از اسناد بین المللی دیگر مغایر است.
 
 خانم رئیس !


 


 ما مردم ایران و جامعه‌ هنرمندان اعتراض رسمی خود را علیه این نقض فاحش حقوق فرهنگی بشر اعلام داشته و از کمیساریای عالی حقوق بشر می‌خواهیم که در موارد اعمال نفوذ بفرماید:
 
نسبت به توقف این روند دروغ پردازی و سیاه نمایی موضعی قاطع اتخاذ نماید به رسالت انسانی خود در راستای صیانت از حقوق بشر عمل نموده و روند تولید فیلم هایی با مضامین دروغ که مانع از حق دسترسی به اطلاعات صحیح می شود را متوقف نماید.
 
به پروپاگاندای هالیوود خاتمه دهد و اعتراض رسمی مردم ایران را به آنان اعلام نماید.

کد خبر 2016832

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha