۲۲ اسفند ۱۳۹۱، ۱۸:۵۰

حجت الاسلام جمشیدی:

فعالیت‌های متنوع مدارس و طلاب خواهر به جامعه معرفی شود

فعالیت‌های متنوع مدارس و طلاب خواهر به جامعه معرفی شود

قم - خبرگزاری مهر: مدیر حوزه‌های علمیه خواهران خواستار معرفی فعالیت‌های متنوع مدارس علمیه و طلاب خواهر به جامعه شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی در بازدید از نمایشگاه فعالیت‌های معاونت فرهنگی تربیتی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه بسیاری از فعالیت‌های ستاد و صف حوزه‌های علمیه خواهران نمایان نمی‌شود، اظهار داشت: این مایه تاسف است که حتی یک مدیر از عملکرد مثبت مجموعه تحت امر خود بی‌اطلاع باشد.

وی برگزاری نمایشگاه‌های عملکرد حوزوی را موجب ماندگار شدن این فعالیت‌ها دانست و افزود: ماندگاری این کارها وابسته به عرضه آنها است.

عضو جامعه مدرسین گفت: عملکردها برای ماندگار شدن باید عرضه شوند و مورد نقد قرار گیرند.

وی با بیان اینکه در انعکاس عملکرد نباید به یک شیوه بسنده کرد خطاب به مدیران معاونت فرهنگی تربیتی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران گفت: خروجی کارهای خود را در قالب جزوه و بروشور عرضه کنید و به مدیران عالی حوزه گزارش دهید.

حجت‌الاسلام جمشیدی تصریح کرد: آثار واجد شرایط طلاب از سوی معاونت فرهنگی حوزه‌های علمیه خواهران به چاپ برسد.

وی با اشاره به اینکه تعداد بازدید از وبلاگ‌های حوزه‌های علمیه خواهران چشم‌گیر است، گفت: باید به تعداد طلاب حوزه‌های علمیه خواهران وبلاگ داشته باشیم.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به وضعیت نشریه شمیم یاس که از سوی معاونت فرهنگی تربیتی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران منتشر می‌شود، اظهار امیدواری کرد این نشریه انتشار عمومی داشته باشد.

همچنین خانم ناصح مدیر پرورشی حوزه‌های علمیه خواهران با ارائه توضیحاتی در مورد بخش‌های مختلف این نمایشگاه اظهار داشت: این نمایشگاه در سه بخش تربیتی، پرورشی و تبلیغی برپا شد و شامل 41 طرح اجراشده، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های صادرشده و محصولات فرهنگی و تربیتی در موضوعات مختلف نظیر مقالات مشاوران، مقالات قرآنی و مقالات علمی، کتب، بهترین تجارب مشاوران جهت استفاده سایر مشاوران، مقالات، تحقیقات و پژوهش‌های مبلغان با موضوعات مختلف عقیدتی، فرهنگی، سیاسی و ... و نمودارهای آماری از فعالیت‌های معاونت فرهنگی تربیتی می‌شد.

وی لوح فشرده و تولیدات دوره‌های تربیتی اعم از مشاوران، مبلغان، داوران تجوید، سردبیران و ارزیابان نشریات و فیض نور را از دیگر محصولات عرضه‌شده در این نمایشگاه عنوان کرد.

تالارهای گفتگوی قرآنی حوزه‌های علمیه خواهران رونمایی شد

در جریان این بازدید همچنین از تالارهای گفتگوی قرآنی حوزه‌های علمیه خواهران با حضور مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور رونمایی شد.

مدیر پرورشی حوزه‌های علمیه خواهران در آیین رونمایی از این سامانه که همزمان با برپایی نمایشگاه فعالیت‌های معاونت فرهنگی حوزه‌های علمیه خواهران در محل اردگاه فاطمه الزهرا(س) در قم برگزار شد، با اشاره به فرآیند کار در این تالارها گفت: این تالارها، شامل چهار تالار گفتگو می‌شود که با موضوعات عترت در قرآن شامل مباحث مهدویت، فاطمه شناسی و ...، سبک زندگی اسلامی و ایرانی، کاربردی کردن آیات الهی در زندگی و توحید و شرک در قرآن رونمایی شدند.

خانم ناصح افزود: هر یک از این تالارها دارای یک مدیر و پنج کارشناس است که در گفتگوها در تالار شرکت می‌کنند.

مدیر پرورشی حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه کاربران این سامانه در حال حاضر صرفا طلاب حوزه‌های علمیه خواهران هستند، ادامه داد: شیوه کار و فعالیت در این تالارهای گفتگو به زودی به مدارس علمیه خواهران سراسر کشور ابلاغ خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه امکان گفتگو به صورت آنلاین و آفلاین در این تالارها وجود دارد، اضافه کرد: افراد هم از طریق اینترنت و هم از طریق شبکه داخلی یکپارچه حوزه‌های علمیه خواهران (اینترانت) می‌توانند وارد تالارهای گفتگو شوند.

ناصح با بیان اینکه نرم‌افزار مربوط به این تالارهای  گفتگو از سوی دفتر فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران تهیه شده است، افزود: به طور کلی محدودیتی برای شمار افراد حاضر در تالارهای گفتگوی قرآنی وجود ندارد، اما در حال حاضر محدودیت حداکثر 150 کاربر در هر یک از تالارها اعمال می‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد با راه‌اندازی این تالارها سطح علمی طلاب ارتقا یابد و توانمندی طلاب مستعد نمایان شود تا طلاب مستعد در آینده به عنوان کارشناس در موارد لازم به کار گرفته شوند.

 

کد خبر 2017545

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha