محمد محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: 41 بنر درقالب تمثال مشاهير، علما ، مفاخر وسرداران شهيد شهرستان آمل برای معرفی به مسافران نوروزی درسطح این شهر نصب شد.
وی فزود: این اقدام در راستای برنامه هاي اجرايي فرهنگي اداره فرهنگ وارشاد اسلامي و مصوبات کميته فرهنگي ستاد تسهيلات نوروزي شهرستان آمل انجام شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل، محمد بن جرير طبری، قمري آملي، عمادالدين محمد طبري آملي، ابوالعباس قصاب آملي، ابن اسفنديار، طالب آملي، داعي الاسلام به همراه سرلشگران و سرداران شهيد آملي همچون مسعود منفرد نياکی، فتح الله شکري، حسن خجسته و تعدادی دیگر برای معرفی به مسافران و شهروندان آمل در سطح شهر نصب شد.
وی شهرستان آمل را مهد عالمان و مشاهیر به نام در سده های گذشته و محل استقرار نخستین حکومت شیعه علویان در مازندران یاد کرد و ادامه داد: این سخن حکیمانه فرزانه ارزشمند جهان اسلام آیت الله جوادی آملی که چهرههای ماندگار هر استان شناسنامه و هویت آن استان هستند، اهمیت تکریم و تجلیل از فرزانگان را دو چندان می کند.
محمدی ادامه داد: این تعداد بنرها در ابعاد 12 متر زندگينامه مشاهير، علما، مفاخر و سرداران هشت سال دفاع مقدس را به همراه عکس آنان در مکانهاي ورودي و پرتردد شهر براي شهروندان آملي و مسافران نوروزي نصب کردیم.
رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی آمل به معرفی برخی از این مشاهیر و مفاخر این شهرستان اشاره کرد و گفت: دراين کار فرهنگي علما و مفاخري نظیر آيت الله حسن زاده آملي، آيت الله ميرزاهاشم آملي، آيت الله جوادي آملي، فقيه مجتهد شيخ ابراهيم آملي، ميرقوام الدين مرعشي، اولياالله آملي، ميرحيدر آملي، آيت الله شيخ محمد تقي، آيت الله فرسيو و آيت الله محمدغروي آملي معرفی شدند.
وی یادآورشد: این اقدام ادای وظیفه به جامعه بوده که نشان می دهد شهرستان آمل دارای ریشه گرانبهایی است که باید به نسل های آینده منتقل شود.
نظر شما