سیدجواد تقوی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: بازرسان بازار را تحت کنترل دارند و در دو بخش کالا و خدمات، تلاش شده است تا تخلفات در بازار شناسایی شده و برای متخلفان پرونده تشکیل شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: به موازات بازرسیهای صورت گرفته از بازار، تلاش شده تا انبارها، سردخانهها و میادین میوه و ترهبار نیز تحت کنترل قرار گیرد تا از اجحاف به مردم جلوگیری شود.
وی تصریح کرد: در راستای بازرسیهای انجام شده، 94 هزار بازرسی در بخش پوشاک، کیف و کفش صورت گرفته که منجر به تشکیل 12 هزار پرونده به ارزش حدود 19 میلیارد ریال شده است. ضمن اینکه در بخش مواد پروتئینی نیز 4 هزار مورد بازرسی انجام شده که منجر به تشکیل 3600 پرونده تخلف به ارزش بالغ بر 8 میلیارد ریال شده است.
به گفته تقوی، 92 هزار بازرسی نیز در بخش میوه و ترهبار صورت گرفته است که منجر به تشکیل 5 هزار پرونده تخلف به ارزش 8 میلیارد و 500 میلیون ریال شده است، ضمن اینکه در حوزه خشکبار و شیرینی نیز 44 هزار بازرسی انجام شده که بر اساس آن، برای 30 هزار واحد پرونده تخلف در مجموع به ارزش 5 میلیارد ریال تشکیل شده است.
مدیرعامل سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان خاطرنشان کرد: تلاش بازرسان این بود که انبارها، سردخانهها، بارفروشان و عاملان صنفی توزیع کننده را مورد بازرسی قرار دهند تا جلوی تخلفات از مبدا گرفته شود، بر این اساس، 25 هزار و 560 بازرسی انجام شده که منجر به تشکیل 465 پرونده تخلف به ارزش 3.6 میلیارد ریال شده است.
به اعتقاد تقوی، مردم میتوانند بهترین بازرسان در بازار باشند و تخلفاتی را که مشاهده میکنند، با بازرسان در میان بگذارند که در این میان، شماره تلفن 124 به صورت شبانه روزی آمادگی دریافت شکایات را دارد.
وی اظهار داشت: طرح کنترل بازار نوروزی تا 25 فروردین ماه ادامه خواهد داشت.
نظر شما