محسن حلوایی در گفتگو با خبرنگار مهر، تصریح کرد: یک سال به زمان برگزاری بازی های آسیایی 2014 اينچئون کره جنوبی فرصت داریم و در این زمان باقی مانده تلاش می کنیم حداقل یک نماینده در تیم ملی کشتی فرنگی اعزامی به این رقابت ها داشته باشیم.
يك سال تا زمان برگزاري بازيهاي آسيايي در اينچئون كره جنوبي
وی ادامه داد: با توجه به نزدیک شدن به بازی های آسیایی قطعا تمامی هیئت های کشتی سراسر کشور به دنبال داشتن یک نماینده در این رقابت ها هستند اما با توجه به ظرفیت و پتانسیل بسیار خوبی که کشتی قم در چند سال اخیر به نمایش گذاشته انشاءالله در این بازی ها یک نماینده خواهیم داشت.
رئیس هیئت کشتی استان قم افزود: هدف بعدی ما داشتن یک نماینده در المپیک 2016 ریودوژانیرو برزیل است که برای آن نیز با هماهنگی با اداره کل ورزش و جوانان استان قم برنامه ریزی خوبی انجام داده ایم و با امیدواری به کار خود ادامه می دهیم.
کشتی قم همچنان نیاز جدی به حمایت مالی دارد
وی در ادامه با اشاره به نیازهای ضروری برای دستیابی به این دو هدف مهم در کشتی قم، تصریح کرد: کشتی قم همچنان نیاز جدی به حمایت مالی دارد و در سالی که هیئت برتر قم بوده ایم بیشترین هزینه های خود را از منابع غیر دولتی تامین کرده ایم.
حلوایی با تحلیل و ارزیابی عملکرد هیئت کشتی استان قم در دوران ریاست چهار سال قبل خود، یاد آور شد: به نظرم با تلاش هایی که برای توسعه کشتی قم انجام داده ایم، به صد در صد خواسته های خود در چهار سال گذشته دست یافته ایم اما کشتی قم همچنان با مشکلات مالی رو به رو است.
وی عنوان داشت: ما به دنبال این بودیم که در چهار سال در هر رده سنی در تیم های ملی دارای یک نماینده باشیم که خوشبختانه این محقق شد و تا سال قبل هادی علیزاده پورنیا، علی زینتی رفاه و علی فتاحی منش در تیم های ملی بزرگسالان، جوانان و نوجوانان عضویت داشتند و امسال نیز قطعا ملی پوشانی در هر دو رشته آزاد و فرنگی خواهیم داشت.
موفقيت داوران و مربيان كشتي قم در كسب مدارك بالاي بين المللي
رئیس هیئت کشتی استان قم بیان کرد: در بحث داوری به دنبال این بودیم که در چهار سال سه داور بین المللی داشته باشیم که از همان آغاز کار داوران ما نظیر سعید عباسی که اکنون دارای مدرک داوری درجه یک بین المللی است، در کلاس های ارتقای داوری شرکت کرده و موفق ظاهر شدند.
حلوای عنوان کرد: در بخش مربیگری ما در تا پیش از این چهار سال، تنها شش مربی درجه دو ملی داشتیم و بقیه مربیان کشتی قم نیز مدرک درجه سه مربیگری داشتند در حالی که در این چهار سال با برگزاری یک کلاس ارتقاء داوری داوران ما موفق به کسب مدرک درجه دو ملی شدند و داوران درجه دو هیئت نیز یک رتبه بالاتر یعنی درجه یک ملی گرفته اند.
رئیس هیئت کشتی استان قم یاد آور شد: ما در این مدت کلاس بین المللی مربیگری کشتی نیز در استان قم برگزار کرده ایم و تمام داوران ما به یک درجه بالاتر ارتقاء یافته اند، ضمن اینکه در بخش داوری نیز دو دوره استاژ داوری برگزار کردیم.
وی تصریح کرد: در تلاش برای توسعه بخش قهرمانی کشتی قم نیز در این چهار سال هرگز رویداد دوستانه، رسمی یا تورنمنتی وجود نداشته که ما در آن حضور نیابیم، ما در تمام رقابت های مهم شرکت کرده ایم و امسال نیز هدف ما حضور در تمامی میادین مهم داخلی و خارجی کشتی های آزاد و فرنگی خواهد بود.
نظر شما