۳۱ فروردین ۱۳۹۲، ۱۹:۰۹

عصر امروز رقم خورد؛

پیروزی پرسپولیس برابر پیکان در دیداری تدارکاتی

پیروزی پرسپولیس برابر پیکان در دیداری تدارکاتی

تیم فوتبال پرسپولیس که خود را برای دو هفته پایانی لیگ برتر و فینال جام حذفی آماده می کند عصر امروز در یک بازی تدارکاتی موفق شد تیم پیکان تهران را شکست دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس در اولین بازی تدارکاتی خود پیش از بازی با ملوان در هفته سی و سوم لیگ برتر، عصر شنبه در ورزشگاه درفشی فر به مصاف تیم پیکان رفت که در نهایت موفق شد این تیم را با نتیجه 3 بر صفر شکست دهد. گل‌های تیم پرسپولیس را در این دیدار کریم انصاری فرد( 47)، افشین اسماعیل زاده ( 80) و روح الله سیف اللهی ( 85) به ثمر رساندند. پرسپولیس در دومین دیدار تدارکاتی خود به مصاف تیم سایپای البرز خواهد رفت.

شاگردان یحیی گل محمدی که در رقابت های لیگ برتر در جایگاه ششم قرار دارند روز 10 اردیبهشت ماه به مصاف ملوان خواهند رفت و پس از آن روز 15 اردیبهشت ماه در ورزشگاه آزادی برای کسب عنوان قهرمانی رقابت های جام حذفی به مصاف سپاهان اصفهان خواهند رفت.

کد خبر 2036657

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha