۳ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۶:۳۱

فریدون:

کنگره شهدای استان سمنان در نیمه دوم سال ۹۲ برگزار خواهد شد

کنگره شهدای استان سمنان در نیمه دوم سال ۹۲ برگزار خواهد شد

سمنان-خبرگزاری مهر: رئیس ستاد کنگره بزرگداشت شهدای استان سمنان با بیان اینکه این کنگره فقط در سطح استان برگزار خواهد شد اظهار داشت: در شهرستان ها نیز اجلاسیه شهدا که برنامه ای شبیه کنگره ولی در سطح پایین تری است پیش بینی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار فریدون پیش از ظهر سه شنبه در جلسه شوراي هماهنگي و برنامه ريزي سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان جهت بررسی نحوه مشارکت این سازمان در برگزاري کنگره بزرگ شهداي استان سمنان، بزرگ ترین هدف این کنگره را تبدیل آثار شهدا به تالیفات و چاپ فرهنگنامه شهدای هر شهرستان اعلام کرد و گفت: این کنگره در استان سمنان نیز در پایان امسال برگزار خواهد شد.

وی هدف از برگزاری این کنگره را جمع آوری آثار شهدا و نهایتا تبدیل به خزانه و گنجینه این آثار دانست و افزود: تهیه این خزانه برای دسترسی در هر زمان و هر موضوع به اطلاعات شهدا بسیار حائز اهمیت است.

رئیس ستاد کنگره بزرگداشت شهدای استان سمنان اظهار داشت: ستاد کنگره در شهرستان ها نیز فعال است و امام جمعه به عنوان رئیس شورای سیاستگذاری کنگره، فرماندار به عنوان نائب رئیس و فرمانده سپاه ناحیه نیز به عنوان دبیر ستاد کنگره معرفی شده است ضمن اینکه بعضی از مسئولان ادارات نیز در این ستاد عضویت دارند.

فریدون ضمن تاکید بر ضرورت جمع آوری آثار شهدا به عنوان یک سرمایه عظیم ملی، گفت: این کار یک حرکت و سرمایه عظیم است که باید به نسل های آینده منتقل شود.

وی مهمترین اقدام و زیربنای کار کنگره را جمع آوری آثار شهدا دانست و بیان داشت: کنگره شهدا از یک حجم کاری بالاتری نسبت به یادواره های شهدا برخوردار بوده و در سطح ملی مطرح است.

رئيس كنگره سرداران و سه هزار شهيد استان سمنان افزود: در این استان برای جمع آوری آثار هر سه هزار شهید اقدام شده است که کار بسیار بزرگ و سنگینی است و تاکنون هیچ استانی برای جمع آوری آثار تمام شهدای خود کار نکرده اند و فقط کار خود را به چند شهید شاخص محدود کرده است.

فریدون گفت: اگر امروز نظام اسلامي ما پا برجا هستند به پاس زحمات 8 ساله آن بزرگ مردان در طول دوران دفاع مقدس است.

وی با بیان اینکه يكي از دستگاه هاي موثر در طول دوران دفاع مقدس جهاد سازندگي وقت بود كه در مناطق مختلف ايثار و فداكاري كرد و اين نقش ماندگار در آن دوران و انجام كارهاي بزرگ مهندسي رزمي فراموش شدنی نيست افزود: امروز ما وارث آن شهداي بزرگوار هستيم و بايد براي نسل آينده آثاري خلق كنيم كه بيانگر آن رشادت ها باشد.

رئيس كنگره سرداران و سه هزار شهيد استان سمنان تصریح کرد: يكي از ماموريت هاي كنگره جمع آوري آثار شهدا در قالب وصيت نامه، دست نوشته، اسناد آموزشي، فرهنگي است و كنگره عاليترين برنامه هايي است كه براي اشاعه فرهنگ ايثار و شهادت برگزار مي شود و سازمان جهادكشاورزي مي تواند در اين زمينه و ارائه آثار شهدا همكاري کند.

رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان سمنان گفت: امروز اقتدار نظام و ايستادگي در مقابل دشمنان، همه از آبرو و بركت خون شهداي گرانقدر است و هرچه داريم از حرمت اين خون هاي گرانبهاست.

سيد مجيد موسوي گفت: در اين برهه حساس و شرايط خاص كار براي شهدا يك فرصت است كه پيش روي ماست، لذا براي معرفي و شناسايي آن همه ايثار و رشادت به نسل حاضر و آينده نبايد كوتاهي كرد.

وي گفت: با توجه به نقش اين سازمان در طول دوران دفاع مقدس و تقديم شهداي گرانقدر یکی از  برنامه های ما در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گراميداشت مقام شهدا و سركشي مداوم از خانواده معظم آن ها و رسيدگي به مسائل و مشكلات آنها است که در طول سال به صورت مستمر انجام می شود.  

موسوی با بیان اینکه بايد عاشقانه و از روي خلوص نیت برای برگزاری كنگره بزرگداشت شهدای استان كمك كرد افزود: این سازمان و بخش هاي تابعه بر اساس اعلان نياز كنگره در حد توان و مقدورات براي برگزاري هر چه بهتر كنگره كه خدمت به خانواده معظم شهداست آماده همكاري است.

معاون توسعه مديريت و منابع انساني سازمان جهاد کشاورزی نیز در این جلسه گفت: اين سازمان در طول دوران دفاع مقدس 116 شهيد تقديم کشور و انقلاب اسلامي كرده است.

رضا محسني در خاتمه تصریح کرد: آثار به جاي مانده از شهدا در قالب دست نوشته ها جمع آوري و براي ويرايش و تدوين به وزارت متبوع ارسال و تمام اسناد پشتيباني جنگ مربوط به سازمان در استان نیز طبقه بندي شده است.

کد خبر 2039285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha