پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۳۷

بزرگی بیان کرد:

500 برنامه به مناسبت هفته زن در گیلان اجرا می شود/تجمع 100 هزار نفری بانوان در رشت

500 برنامه به مناسبت هفته زن در گیلان اجرا می شود/تجمع 100 هزار نفری بانوان در رشت

رشت- خبرگزاری مهر: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان از اجرای 500 برنامه فرهنگی، آموزشی، تفریحی، کارگاهی و علمی به مناسبت هفته زن در استان خبر داد.

طیبه بزرگی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برنامه های هفته زن و روز مادر با توجه به نقش زنان در خانواده، جامعه  و به منظور ارتقای جایگاه زن و تقویت ارزش های اسلامی طرح ریزی می شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه زنان جامعه اسلامی در عرصه های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نقش ارزنده ای ایفا کرده اند، اظهارداشت: ترویج فرهنگ ولایتمداری زنان در نظام اسلامی ستودنی است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان گفت:  زنان اسلامی ایران از بدو پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و نیز در دوران هشت سال دفاع مقدس خدمات و ایثارگری ها و رشادت های بی بدیلی ارائه کردند.

وی در ادامه به تجمع 100 هزار نفری بانوان استان به مناسبت هفته زن در استان اشاره کرد و افزود: زنان نيمي از جمعیت جامعه را تشکيل مي دهند و  حضور زنان در عرصه هاي مختلف سرنوشت ساز است.

بزرگی همچنین با اشاره به دسيسه هاي دشمنان در انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهوري عنوان کرد: حضور گسترده مردم اعم از زن و مرد و پيرو جوان دسيسه هاي دشمنان را خنثي خواهد کرد.

وی یادآورشد: براساس منويات مقام معظم رهبري که امسال را سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي ناميدند، زنان بايد همچون گذشته در اين انتخابات نيز با حضور حداکثري خود حماسه اي جاودان خلق کنند.

کد خبر 2040501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha