به گزارش خبرگزاری مهر؛ متن این بیانیه به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
ن والقلم و ما یسطرون
العلمُ سلطان، من وجده صال و من لم یجده صیل علیه
« علم اقتدار است. هر کس این قدرت را فرا چنگ آورد، میتواند تحکم کند و هر کس که این اقتدار را به دست نیاورد، دیگران بر او قهر و غلبه پیدا میکنند.» مولی الموحدین(علیهالسلام)
استاد فرزانه و ولایتمدار دانشمند، جناب آقای دکتر صادق واعظ زاده
با سلام و عرض ادب و احترام
همانگونه که مستحضرید مقام معظم رهبری(مدّظله العالی)، دههی چهارم انقلاب را دهه پیشرفت و عدالت نامیدند و پیرو آن، تمامی دستاندرکاران و مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی را به برنامهريزي و تلاش مستمر در جهت ايجاد جهشي بزرگ در روند پيشرفت كشور و عدالتگستري وسيع، فراخواندند.
در طول سه دههی اخیر، در راستای پیشرفت و تعالی کشور و استقرار عملی عدالت، تلاشهای درخور تحسینی توسط تمامی دلسوزان نظام، علی الخصوص دولتمردان محترم صورت گرفت که اگر چه انحرافات بنیادینی را در تفسیر حقیقی مفهوم پیشرفت و عدالت و عدم تفکیک صحیح آن از توسعه غربی و نهایتاً اجرای ناصحیح آن در برداشت، اما ضرورت بازتعریف مفهوم پیشرفت اسلامی و طرح تدوین سند بالادستی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را موجب گردید.
با توجه به گذشت نیمی از عمر دهه پیشرفت و عدالت و عدم تحقّق قابل قبول آن، شاید بتوان اقدام برای یکپارچگی و هم افزایی مبانی نظری و گفتمانی پیشرفت اسلامی را با بستر اجرایی و عملیاتی آن، مهمترین حماسه سیاسی سال 92 نامید. از جانبی، متعاقب آن و با نظر به حاکمیت تعقّل برآمده از گفتمان اصیل پیشرفت و عدالت اسلامی و نیز اجتناب از افراطهای برآمده از تفکر تکنوکراسی غرب مآبانه، راه برای تحقّق نهایی حماسهی اقتصادی هموارتر خواهد شد.
اینجانبان، جمعی از دانشجویان و فعّالان تشکّلات دانشجویی و انجمنهای علمی سراسر کشور، با نصب العین قرار دادن منویات داهیانه رهبر معظّم انقلاب(مدّظله العالی) و با توجه به نزدیکی ایام سرنوشت ساز انتخابات یازدهمین دورهی ریاست جمهوری و علم به سوابق درخشان مبارزاتی، سیاسی، مدیریتی، اجرایی و علمی جنابعالی، تنها راه برون رفت از وضعیت کنونی و ایجاد تحوّلی بنیادین در مدیریت کلان اجرایی کشور را حضور شخصیتی دانشمند، معقول، کاربلد و برآمده از محیط علمی دانشگاه نظیر حضرتعالی در مسند مقام اول اجرایی کشور میدانیم.
«بازتعریف ارتباط دانشگاه با صنعت»، «احیای مراکز تحقیقاتی دانشبنیان»، «تحوّل بنیادین سیستم آموزشی کشور» و «جوانگرایی حقیقی» را می توان مصداقهایی از تفکّر ناب اسلامی در راستای پیاده سازی حقیقی مبانی پیشرفت و عدالت نامید که تجربیات موفّق جنابعالی در مسئولیتهای متعدّد علمی و اجرایی، تحقّق آنها را سهل الوصول مینماید.
امید است با نظر به درخواستهای مکرّر اصحاب فرهنگ و اندیشه و اساتید و نخبگان دانشگاهی، هر چه سریعتر موافقت خویش را برای حضور فعّال و باصلابت در عرصه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری، اعلام نمایید تا به لطف الهی، امیدی حقیقی، منطقی و مستدل بر محیطهای علمی و فرهنگی کشور و نهایتاً بر سراسر عرصهی پرفراخنای ایران اسلامیمان مستولی گردد. ان شاالله
والعاقبه للمتّقین
نظر شما