به گزارش خبرنگار مهر در این مراسم که با حضور حسن روحانی کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری، محمدرضا نعمت زاده رئیس ستاد انتخاباتی وی، حجت الاسلام علی یونسی وزیر سابق اطلاعات و از اعضای ستاد انتخاباتی حسن روحانی، فاطمه هاشمی فرزند آیت الله هاشمی رفسنجانی و جمعی از اعضای حزب اعتدال و توسعه و ستاد مردمی رئیس مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور داشتند.
اجرای این برنامه برعهده الهه رضایی از مجریان کودک سابق صدا و سیما و از کاندیداهای احتمالی شورای شهر تهران بود.
در این مراسم 127 نفر از زنان و دخترانی که حضور داشتند اسمشان فاطمه یا زهرا بود که به برخی از آنها به قید قرعه هدایایی اهدا شد.
مولودی خوانی به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و اجرای سرود ای ایران توسط گروه نوازندگان از دیگر برنامه های این مراسم بود.
در ادامه این همایش برق سالن برگزاری و برق اضطراری قطع شد که یکی از اعضای ستاد حسن روحانی با آمدن روی سن مدعی شد که جلوی این مراسم را با قطع برق گرفته اند.
به گفته این عضو ستاد روحانی ، رئیس مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام پابرجا برای انتخابات ایستاده اند و با این گونه حرکات مطلقا پا پس نخواهد کشید. او همچنین این حرکت را حرکتی ناشیانه دانست و فریاد "یا زهرا" و "درود بر خاتمی سلام بر روحانی" سر داد که با همراهی حاضران مواجه شد.
در ادامه حسن روحانی به روی سن آمد و با صدای بلند ضمن قدردانی از حضور حاضران در جشن میلاد حضرت زهرا گفت: از طرف خودم و برگزارکنندگان این جشن باشکوه از حضور همه شما سپاسگزارام.
روحانی گفت: این طور که به من خبر داده اند این قطع برق عمدی است که امیدوارم این گونه نباشد اگر این چنین است این موضوع یک اقدام کودکانه محسوب می وشد.
رئیس مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: زنان ما در طول تاریخ مظلوم بوده اند و امروز هم جشن آنها مظلومانه برگزار شد. زنان شجاع و قهرمان نقش اساسی در انقلاب و نظام اسلامی دارند وامروز نیز به پا خواسته اند تا حقوق خود را بدست آورند.
وی ادامه داد: در دولت آینده تلاش خواهم کرد که فرصت زنان و مردان برابر باشد.
در این بخش از سخنرانی حسن روحانی برق سالن برگزاری این همایش انتخاباتی مجددا وصل شد و عده ای از حاضرین که به بیرون رفته بودند بار دیگر به سالن همایش بازگشتند.
روحانی پس از وصل مجدد برق سالن پشت تریبون قرار گرفت و سخنان خود را درباره اهمیت داشتن فرصت برابر از سوی زنان و مردان، انتقاد از مظلوم واقع شدن زنان، اجرای طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاهها و برای کتب درسی ، انتقاد از شیوه اجرای طرح امنیت اخلاقی و اجتماعی و اجرای احکام جزایی درباره دخترانی که به سن بلوغ می رسند مطرح کرد و بر بازنگری در فقه اسلامی متناسب با شرایط روز از سوی علما تاکید نمود.
نظر شما