به گزارش خبرگزاری مهر، محمد دلبري صبح پنجشنبه در حاشيه مراسم كلنگ زني مجتمع تجاري امام رضا(ع) با بيان اينكه سرمايه گذاري و مشاركت رويكرد جديد شهرداري قم است اظهار كرد: در مجموعه مديريت شهري زمينهاي ارزشمندي داريم كه در گذشته نه تنها از آنها استفاده نشده است بلكه برخي از اين زمينها به مكاني براي جمع شدن زباله و مسائلي كه مغاير با مسائل مديريت شهري است تبديل شده بود.
وي در ادامه افزود: يكي از مشكلاتي كه زائران و مجاوران حرم كريمه اهل بيت را رنج ميدهد وضعيت نامطلوب حاشيه بلوار امام موسيصدر(خيابان اراك) و وجود مغازههايي است كه نسبت به عرضه لوازم يدكي خودرو اهتمام داشته و منظر شهري و معادلات مديريت شهري را به هم ريختهاند.
شهردار قم با اشاره به بررسيهاي انجام شده براي حل اين مشكل تصريح كرد: از جمله مناطقي كه قابليت انتقال و ساماندهي مغازههاي عرضه لوازم يدكي را داشت بلوار امام رضا(ع) بود و اين زمين را شناسايي كرده و تصميم بر اين شد كه با احداث يك مجتمع تجاري نسبت به انتقال مغازههاي ياد شده اقدام شود.
وي اضافه كرد: با اتحاديه فروشندگان لوازم يدكي نيز جلساتي را برگزار كردهايم و اين مجتمع پس از بهرهبرداري مركزي براي عرضه لوازم يدكي خواهد بود.
پرهيز از تمركز مجتمعهاي تجاري و خدماتي در مركز شهر
دلبري با اشاره به اينكه شركت بلندپايه از شركتهاي معتبر و توانمند برنده مناقصه احداث اين پروژه شده است افزود: يكي از اشكالاتي كه به مجتمع ناشران وارد است قرار گرفتن در مركز شهر است، ما نبايد مجتمعهاي تجاري كه خود تعداد زيادي مراجعه كننده و حجم بالاي تردد را دارند به هسته مركزي منتقل كنيم و مجتمع تجاري امام رضا(ع) از اين حيث در موقعيت خوبي قرار دارد.
وي بيان كرد: اگر نظير چنين مجتمعهايي در مناطق دو و 6 قم ايجاد شود به ارتقا سطح منطقه از نظر اجتماعي و فرهنگي كمك خواهد كرد.
شهردار قم تاكيد كرد: شهرداري قم به سرمايه گذاراني كه آمادگي دارند در اين زمينه با شهرداري همكاري كنند زمين و پروانه را اهدا كرده و به تناسب ميزان آورده، بعد از اتمام پروژه سهم هر طرف مشخص شود.
به گزارش مهر، مجتمع تجاري امام رضا(ع) در زميني به وسعت 3 هزار و 580 مترمربع در مدت زمان 24 ماه در 6 طبقه طراحي شده و احداث ميشود.
این مجتمع ويژه عرضه لوازم يدكي در حالي احداث ميشود كه پس از بهرهبرداري از آن مغازههاي عرضه لوازم يدكي اطراف قبرستان نو به اين محل منتقل خواهند شد تا در يك فضاي مطلوب شهري به فعاليت بپردازند.
سهم شهرداري قم در اين پروژه 30 درصد و سهم پيمانكار 70 درصد بوده و پيمانكار متعهد شده است كه ظرف مدت دو سال نسبت به اتمام و واگذاري اين پروژه اقدام كند.
نظر شما