پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۲۳

چمران:

طرح هادی روستایی بدون مشورت با روستائیان اجرا می شود

طرح هادی روستایی بدون مشورت با روستائیان اجرا می شود

اصفهان – خبرگزاری مهر: رئیس شورای شهر تهران گفت: طرح هادی روستایی بدون مشورت با روستائیان تصویب و اجرا می شود که مورد رضایت مردم روستا ها نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی چمران شامگاه پنج شنبه در همایش بزرگ شوراهای اسلامی استان اصفهان با اشاره به نارضایتی شوراهای روستاها از عدم مشورت در خصوص اجرای طرح هادی روستایی اظهار داشت: طرح هادی روستایی بدون مشورت با روستاییان تصویب و اجرا می شود که مورد رضایت مردم روستا ها نیست.

وی افزود: مشورت با مردم هر روستا برای اجرای طرح هادی روستایی موجب اجرای این طرح بر اساس نیازها و رفتار و آداب رسوم آن ها می شود که این موضوع رضایت مندی از طرح را به دنبال دارد.

وی یادآورشد: نمی توان برنامه یکسانی را برای طرح بازسازی و هادی روستایی در کل کشور تصویب و اجرایی نمود زیرا آداب و رسوم هر منطقه و مقتضیات آن ها متفاوت است و تنها با استفاده از چند کارشناس نباید این تصمیم گیری ها صورت بگیرد.

رئیس شورای عالی استانهای کشور از گرانی قیمت بیمه گارگران ساختمانی انتقاد کرد و اذعان داشت: اگر چه این طرح سبب عدالت اجتماعی شده و ظاهر خوبی دارد اما هزینه این بیمه از عوارض شهرداری و هزینه های اینگونه ای بیشتر است.

وی اضافه کرد: به علت نرخ بالای این بیمه، بیمه کارگری مورد استفاده قرار نمی گیرد و این بیمه برای روستاییان هزینه بالایی دارد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه صاحب خانه در روستا خود کاگر بنا است و هزینه بالایی که این بیمه دارد در روستاها بیمه کارگری پاسخگو نیست،  نمایندگان مجلس در این خصوص اقدام و اصلاحی انجام دهند.

شوراهای اسلامی سیاست های بلند مدت خود را تدوین کنند

چمران در بخشی از سخنان خود بر تهیه برنامه چشم انداز توسط شوراهای اسلامی تاکید و تصریح کرد: شوراهای اسلامی باید سیاست گذاری 20 ساله انجام دهند و برنامه های میان مدت و کوتاه مدت تدوین نمایند.

وی ادامه داد: در تهیه طرح های چشم انداز نیازهای مختلف شهرها باید دیده و مدیریت یکپارچه شهری اجرا شود.

مجلس اختیارات شوراهای اسلامی را کم نکند

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه شوراهای اسلامی توانمندی و ظرفیت های خوبی دارند، اذعان داشت: مجلس اختیارات شوراهای اسلامی را کم نکند و هر چند وقت یکبار گوشه ای از اختیارات شوراهای اسلامی کنده نشود.

وی ادامه داد: اگر اختیارات شوراها کم شود آنگاه کوچکترین نیازهای مردم همانند تمیز نمودن جوی آب و مسیرهای انتقالی آب نیز به مجلس و نمایندگان کشیده می شود و نمایندگان مجلس از رسیدگی به مسائل مهم و کلان باز می مانند.

 

کد خبر 2045926

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha