به گزارش خبرنگار مهر، از بهمن ماه سال 1387 كار ثبت پايان نامه در پايگاه ثبت پايان نامهها و رساله هاي تحصيلات تكميلي كشور آغاز شده و از آن زمان تا پايان سال 91 بيش از 107 هزار پاياننامه در اين پايگاه به ثبت رسيده است. از 107 هزار و 804 پايان نامه ثبت شده در پايگاه ثبت پاياننامه ها و رساله هاي تحصيلات تكميلي كشور 99 هزار و 949 پايان نامه در مقطع كارشناسي ارشد و 7 هزار و 683 پايان نامه دكترا بوده است.
پايگاه ثبت اطلاعات پاياننامه ها و رسالههاي تحصيلات تكميلي كشور به منظور ثبت اطلاعات پاياننامههاي كارشناسيارشد و رسالههاي دكتراي كشور ايجاد شده است.
جمعآوري اطلاعات پاياننامهها و رسالهها در اين پايگاه بصورت برخط و براساس نظام ثبتی است؛ بر همين اساس دانشجويان پس از اتمام مراحل دفاع پاياننامه، اطلاعات خود و پاياننامه خود را در پايگاه ثبت به نشاني http://thesis.irandoc.ac.ir به همراه نسخه كامل word و pdf درج کرده و كد رهگيري دريافت ميكنند، دريافت كد رهگيري به منزله ثبت اطلاعات در پايگاه است و اين كد را جهت انجام امور فارغ التحصيلي به دانشگاه محل تحصيل خود اعلام ميكنند.
در مرحله بعد دانشگاه با نام كاربري و كلمه عبور وارد سايت شده و اطلاعات دانشجو را مشاهده كرده و بعد از بررسی موارد ثبت شده، اطلاعات دانشجو و پاياننامه را تاييد ميكند؛ پس از طي اين مراحل دانشجو ميتواند فارغ التحصيل شود.
همچنين، در طول سه سال اجرايي شدن طرح پژوهانه تعداد 4 هزار و 255 عنوان پروپوزال دكترا توسط دانشگاهها و موسسات آموزشي در اين پايگاه تاييد شده است.
علاوه بر اين، علاقهمندان ميتوانند با حضور در غرفه پژوهشگاه در نمايشگاه كتاب، در پايگاه منابع ثبتنام کنند؛ اين پايگاه حاوي 550 هزار عنوان مدرك علمي بوده كه اين تعداد شامل 220 هزار عنوان پايان نامه و 15 هزار پایان نامه های ایرانیان خارج از كشور است.
به گزارش مهر، پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران محصولات خود را در نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران عرضه مي کند.
نظر شما