به گزارش خبرنگار مهر، در حالیکه معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور از ارائه تسهيلات به شرکتهاي دانشبنيان خبر ميدهد بهناز آريا گفت: تاکنون هيچ يک از شرکتهاي IT نتوانستهاند از اين امکانات استفاده کنند.
عضو هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور گفت: مهلت ثبتنام در سامانه ارزيابي و تشخيص صلاحيت شرکتهاي دانش بنيان به روزهاي پاياني خود نزديک ميشود اما فعالان فناوري اطلاعات به دليل شرايط خاص اين ارزيابي نميتوانند از تسهيلات وعده داده شده استفاده کنند چراکه معتقدند اين شرايط در لايههاي پيچيده علمي و مالي، تناسبي با وضع فعلي اين شرکتها ندارد؛ با اين حال معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور همچنان تمام شرکتهاي دانش بنيان را براي ثبتنام و دريافت تسهيلات دعوت ميکند.
وی با تاکيد براينکه شرکتهايICT عملا از دريافت تسهيلات فوق محروم هستند، گفت: با اينکه قرار است شرکتهاي خصوصي از اين امکانات استفاده کنند اما متاسفانه سازمان نظام صنفي رايانهاي به عنوان نماينده بخش خصوصي فاوا، هيچ نقشي در تهیه اين آئيننامه و شرايط مذکور نداشت؛ بنابراين نبايد انتظار داشت شرايط مطابق با وضعيت فعلي شرکتهاي دانشبنيان ICT باشد.
آريا به برخي الزامات عنوان شده در آئيننامه شرکتهاي دانش بنيان اشاره کرد و افزود: به نظر می رسد شرکتهاي خصوصي هيچ يک نميتوانند به راحتي از اين تسهيلات بهرهمند شوند چراکه سازوکار احراز صلاحيت در نهايت تسهيلات را روانه نهادهاي دولتي ميکند؛ درحالیکه این امکانات تنها مختص شرکتهای خصوصی است.
به گفته اين عضو هيات مديره سازمان نظام صنفي رايانهاي تهران، درحال حاضر تنها شرکتهاي نرمافزاري به عنوان گروه شرکتهاي دانشبنيان ICT در سامانه ثبتنام معرفي شدهاند درحاليکه گستره فعاليتهاي دانشمحور در این حوزه وسيع بوده و کلیه رسته های فاوا را در بر می گیرد.
آریا تاکید کرد: براساس اعلام معاون علمی و فناوری رئيسجمهور طي چند سال گذشته بيش از 140 ميليارد تومان تسهيلات مالي به شركتهاي دانشبنيان اعطا شده است؛از اين رو سازمان نظام صنفي رايانهاي به عنوان بزرگترين تشکل مردمي فناوري اطلاعات و ارتباطات کشور در تلاش است تا از طريق ارتباط با اين معاونت، راه را براي ارائه اين امکانات به صنف خود باز کند.
نظر شما