۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۹:۱۰

برای نخستین بار؛

جراحی موفقیت آمیز رفع انسداد عروق کاروتید در قم انجام شد

جراحی موفقیت آمیز رفع انسداد عروق کاروتید در قم انجام شد

قم - خبرگزاری مهر: عمل جراحی رفع انسداد عروق کاروتید برای نخستین بار در استان قم در بیمارستان نکوئی قم با موفقیت انجام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علی شفیعی فوق تخصص جراحی عروق بیمارستان نکوئی قم با بیان اینکه در اثر فشار خون، دیابت و افزایش چربی خون همانگونه که عروق کرونر دچار انسداد می‌شوند سایر عروق بدن از جمله گردن و اندام ها نیز مسدود می‌شوند افزود: این انسداد عروق موجب سیاه شدن دست و پا، ایجاد درد در اندام ها و سکته‌های مغزی می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت بیماری که دچار انسداد عروق کاروتید شده بود گفت: این بیمار خانمی حدود 65 ساله بود که در اثر تنگی حدود 80 تا 90 درصدی در شریان کاروتید دچار سکته های گذار شده بود.

دکتر شفیعی با بیان اینکه عروق کاروتید از شریان های اصلی مغز است که از گردن به سمت مغز می رود افزود: در این بیمار نیز برای اینکه وی دچار سکته های کامل و فلج شدن یک سمت بدن نشود با انجام جراحی دقیق و حساس رفع انسداد عروق کاروتید "کاروتید اندراترکتومی" عامل انسداد از عروق کاروتید خارج شد.

وی تصریح کرد: انجام این عمل موجب از بین بردن خطر سکته‌های مغزی در بیماران مبتلا به انسداد عروق کاروتید می‌شود.

این فوق تخصص جراحی عروق بیمارستان نکوئی قم افزود: تنگی و انسداد در شریان کاروتید گردن که بر اثر تشکیل لختگی‌های موجب سکته‌های ناقص می‌شوند دارای علائمی مانند حمله‌های گذرا و بی حسی اندام و اختلالات تکلم هستند که چند دقیقه بیشتر طول نمی‌کشد.

دکتر شفیعی افزود: این افراد باید هرچه زودتر تحت درمان قرار گیرند تا دچار مشکل و عارضه مغزی نشوند.

وی حال عمومی این بیمار را پس از انجام جراحی رضایت بخش اعلام کرد.

فوق تخصص جراحی عروق بیمارستان نکوئی قم با بیان اینکه نیروی انسانی آموزش دیده برای انجام جراحی های عروق در استان حضور دارند افزود: برای استفاده هرچه بهتر از این ظرفیت نیازمند تجهیزات و امکانات و بخش فوق تخصصی جراحی عروق  هستیم.

وی اعتبار مورد نیاز برای راه اندازی بخش فوق تخصصی جراحی عروق را 30 میلیارد ریال ارزیابی کرد و گفت: امیدواریم با همت مسئولان و خیرین اعتبار مورد نیاز برای ایجاد این بخش در استان تامین شود.

دکتر محبی رئیس بیمارستان نکوئی قم هم با بیان اینکه این عمل برای نخستین بار در استان قم انجام گرفت افزود: انجام این عمل در استان قم موجب کاهش هزینه های بیماران و کاستن از حضور آنها در دیگر شهرها می شود.

وی با بیان اینکه این عمل جراحی در استان قم باکمترین هزینه ها انجام می گیرد افزود: انجام این عمل در بیمارستان های تهران با هزینه ای حدود 20 میلیون تومانی انجام می گیرد که در اینجا به دلیل عدم چشم داشت مادی پزشک جراح و استفاده از ظرفیت های استانی هزینه های جراحی کمتر است.
 

کد خبر 2053395

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha