جابر ثوابی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به فعال بودن 12 پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال احمر در محورهای ارتباطی و گردنه های کوهستانی آذربایجان غربی در حال حاضر، افزود: با توجه به میزان وقوع سوانح رانندگی، طولی بودن استان و نیازهای امدادی راه اندازی 2 پایگاه جدید امداد و نجات، محور اصلی برنامه های این جمعیت طی امال است.
وی با بیان اینکه ایجاد پایگاه امداد و نجات جاده ای در بوکان و ماکو نیاز سنجی امسال در بخش امداد و نجات است، اعلام کرد: راه اندازی و احداث این 2 مرکز در صورت تامین اعتبار و تصویب در شورای توسعه برنامه ریزی آذربایجان غربی تا پایان امسال اجرایی و عملیاتی می شوند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی با اعلام اینکه این پایگاهها در صورت تامین اعتبار و تصویب در محورهای بوکان- میاندوآب و کشمش تپه ماکو احداث می شوند، ادامه داد: هم اکنون همه پایگاههای امداد و نجات جاده ای استان مجهز به آمبولانس، خودروهای امدادی، و 4 نفر نیرو هستند.
ثوابی از ارائه خدمات امدادی به 252 حادثه در آذربایجان غربی از ابتدا سالجاری تا کنون خبر داد و اظهار داشت: از ابن تعداد امدادگران جمعیت هلال احمر استان به 134 تصادف جاده ای خدمات امدادی ارائه کرده اند.
وی با اشاره به افتتاح نخستین پایگاه تخصصی امداد و نجات کوهستان آذربایجان غربی درمنطقه سیوانای ارومیه، ادامه داد: این پیگاه با هدف ارائه مناسب و به موقع خدمات به آسیب دیدگان در این منطقه در زمینی به مساحت 230 متر مربع در 145 متر مربع زیربنا، با هزینه یک هزار و 500 میلیون ریال احداث و تجهیز شده و این زمینه تیم های عملیاتی ویژه کوهستان در سایر مناطق استان مستقر هستند .
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی از برگزاری 5 دوره تخصصی امداد و نجات در سطح استان خطی سال گذشته خبر داد و با اشاره به تداوم آموزشهای تخصصی طی امسال، گفت: مهارتهای تخصصی کوهستان، نجات از ارتفاع، امداد و نجات سریع در جاده، اطفای حریق، نقشه خوانی، زندگی در شرایط سخت، کار با قطب نما و GPS از جمله آموزشهای این دوره تخصصی بوده تا از وجود شرکت کنندگان در آن، در حوادث طبیعی و غیر طبیعی استفاده شود.
وی همچنین از برگزاری دوره تخصصی تیم واکنش سریع امدادی ایثار به مدت یکماه و ارائه آموزشهای تخصصی نجات در حوادث جاده ای در شعب این جمعیت خبر داد و گفت: دوره های تخصصی با حضور 141 نفر با عنوان جستجو و نجات در جاده بصورت همزمان در هلال احمر شهرهای ارومیه، اشنویه، مهاباد، میاندوآب و شوط برگزار شد.
ثوابی هدف از برپایی این دوره ها را ارتقای دانش و مهارتهای امدادگران و افزایش توان آنان در پاسخگویی به حوادث و سوانح جاده ای اعلام و عنوان کرد: در دوره های نظری و عملی تخصصی جستجو و نجات در جاده، چگونگی برخورد و کمک رسانی به مصدوم ترومایی، خونریزیها، شکستگی، عملیات رها سازی، دستیابی و تثبیت مصدوم و کار با دستگاههای ست نیمه سنگین هیدرولیک و پنوماتیک، به شرکت کنندگان آموزش داده شد.
نظر شما