به گزارش خبرگزاری مهر، پنجمین همایش چرخش مغزها در سالن همایشهای بین المللی اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.
کوروش خسروی، مدیر این پروژه در ابتدای این همایش گفت: «نوآوری باز» فرآیندی است که در آن اشخاص حقیقی و حقوقی ایدهها، فناوریها و فرصتهای سرمایهگذاری را با دیگران به اشتراک میگذارند و از این طریق از منافع آن بهرهمند میشوند.
وی مشارکت همگانی در نوآوری، سرمایه گذاری و تجارت را رویکرد جدید کشورهای توسعه یافته برشمرد و افزود: استان اصفهان میتواند با بکارگیری این پروژه طرحهای تجاری بالقوه را بالفعل تبدیل کنند.
مدیر پروژه چرخش مغزها یکی از نتایج مهم نوآوری باز راپروژه چرخش مغزها دانست و بیان داشت: در خلال این پروژه نخبگان مقیم داخل و خارج کشور با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و با همکاری یکدیگر خلق ثروت میکنند.
وی افزود: چرخش مغزها يکي از روشهاي شناخته شده در جهان جهت استفاده از توان و تخصص نخبگان دور از وطن است و آن گروه از نخبگاني که در خارج از ايران زندگي ميکنند و توان انتقال تکنولوژی به داخل کشور را دارند جمعيت هدف اين طرح محسوب ميشوند.
خسروی یادآور شد: این پروژه از سال 1386 در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان آغاز و توسعه طرح از 1390 با کمک موسسه کار و تامین اجتماعی و تبدیل به پروژه نوآوری باز و چرخش مغزها شد که از تابستان 1391به صورت گردهمایی در اتاق اصفهان برگزار میشود.
وی مدلهای همکاری با این پروژه را شامل انتشار نوآوری، تلاش برای ایجاد فضای فرهنگی جدیدی در کشور، تبلیغ نوآوریها در ظاهر به نفع دیگران ولی در اصل به نفع همه، ایجاد فرهنگ نوآوری ،تکمیل فناوری، نگاه متفاوت به موضوع کار، ارتقا دانش فعالین پروژه برشمرد و گفت: ایجاد کسب و کار مرتبط، تکمیل طرحهای کسب و کار، معرفی قوانین و استانداردهای مربوط به کسب و کار از جمله نتایج این پروژه میتوان نام برد.
مدیر پروژه چرخش مغزها شناسایی بیش از 50 نوآوری قابل اشتراک گذاری، استمرار برنامه هفتگی معرفی نوآوریها،تعریف پنج دوره آموزشی مبتنی بر نوآوریها، درگیر شدن چندین سازمان، ایجاد وب سایت: www.knowgift.com را از نتایج راهاندازی این پروژه نام برد.
به گزارش مهر، در این همایش چهار تکنولوژی جدید با عنوان «مسیریابی با استفاده از اطلاعات ترافیکی لحظهای»، نقش مواد مغناطیسی در توسعه صنعتی، سامانه هوشمند مدیریت انرژی و پلت فرم تولید کتابهای الکترونیکی ارائه شد.
نظر شما