۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۲۱:۴۱

عین اللهی:

13 واحد بین المللی دانشگاه علوم پزشکی در کشور فعال شده است

13 واحد بین المللی دانشگاه علوم پزشکی در کشور فعال شده است

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورگفت: در برنامه پنجم توسعه کشور گام های خوبی در بحث دانشگاه بین الملل برداشته شده  و در شش سال اخیر تجربه 13 واحد بین الملل را داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی عصر چهارشنبه در جمع مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گرگان اظهار کرد: در بحث اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری مطرح کردن ما تکلیف داریم در حد امکان صرفه جویی کنیم و در سیستم اداری بروکراسی حاکم شده که همه کارها را باید دیگران انجام دهند که باید از بین برود بنابراین باید به دنبال راهکاری باشیم که در کنار پیشرفت دانشگاه صرفه جویی نیز انجام شود.

عین اللهی گفت: راهکار ما ایجاد واحدهای بین الملل است که مجوز لازم در این زمینه به دانشگاه گلستان داده خواهد شد. 
 
وی ادامه داد: در اختیار قرار دادن هزینه آموزش به دانشگاه، جذب دانشجوی خارجی و ترویج فرهنگ اسلامی از مهم ‌ترین محاسن ایجاد واحد بین‎الملل است.
 
عین اللهی بیان کرد: در کشور چند نقطه ضعف اساسی داریم که باید رفع شود، حضور ضعیف در فضای مجازی برای معرفی دانشگاه ها یکی از ضعف های ماست و با توجه به امکانات و دانشی که در اختیار داریم باید حضور خود را بیشتر کنیم.
 
وی افزود: ما باید امکانات را به روز کرده و از همه امکاناتی که در دنیا وجود دارد استفاده کنیم و اگر این امر محقق شود شتاب خواهیم گرفت، همچنین جامع نگری نیز از اهمیت بالایی برخوردار بوده و منابع درسی باید مطابق با نیازها باشد.
 
وی گفت: در بحث گسترش رشته های تحصیلی هیچ محدودیتی نداریم اما متأسفانه در ستاد با نقطه ضعف‎هایی مواجه هستیم که باید این نقاط ضعف ترمیم شود و در شورای تخصصی، کمیته‎ای به نام ارزیابی وجود ندارد، بنابراین ارزیابی‎ها براساس دبیرخانه انجام می‎شود.
 
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور خاطر نشان کرد: در هرم هیات علمی و گسترش آن که مهمترین بخش آن هیات علمی است به خاطر وجود افراد متفکر و باهوش از نظر نرم افزاری مشکلی نداریم و بیشتر مشکلات به بخش سخت افزاری برمی گردد.
 
وی اظهار داشت: همه ما در این جهت بوده و اگر قرار بود در کشور تنها چند دانشگاه ممتاز باشد و امکانات تنها به آن ها اختصاص داده شود که دیگر نیازی به انقلاب نداشتیم.
 
بهرام عین اللهی ادامه داد: اتفاقی که در انقلاب افتاد بحث محرومیت زدایی و تامین نیازهای مردم بود و ما باید کاری کنیم که همه استعدادهای کل کشور شکوفا شود و در بحث عدالت آموزشی در دنیا کم کار شده و تنها مقاله ای که در کشور در این زمینه ارائه شده از سوی یکی از دانشجویان گلستانی بوده است.
 
وی گفت: اگر زمینه های رشد فراهم نباشد شاهد شکوفایی نخواهیم بود بنابراین رسالت ما عدالت آموزشی و محرومیت زادیی است و این مسئله در دنیا مطرح است.
 
وی بیان کرد: امروز به جمع بندی رسیدیم که یک ماموریت داریم و در دانشگاه ها بر اساس ماموریت آمایش کارها و فعالیت ها بر اساس استعداد و توانمندی به اهلش واگذار شود به عنوان مثال الان در کشور بهترین بخش فناوری نانو را در شهر زنجان داریم و در بخش بهداشت حرفه ای دانشگاه همدان فوق العاده بوده و در سطح جهانی کار می کند بنابراین در آمایش هیچ محدودیتی برای رشد دانشگاه ها وجود ندارد.
 
عین اللهی افزود: این تصور که هر علمی باید در دانشگاه مادر بیایید و بعد به دانشگاه های شهرستان صادر شود به روز نیست و باید بدانیم هر دانشگاه در کشور می تواند توانمند باشد و این خودباوری را داشته باشیم که می تواند در سطح کشور و ملی کار کند.
 
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان از نقطه صفر شروع کرد و الان دارای بیش از 100 عضو هیات علمی است و اگر شیب منحنی برای آن کشیده شود رو به پیشرفت بوده و علی رغم همه مشکلات رشد بسیار خوبی دارد.
 
وی تصریح کرد: انقلاب ما از پیچ و خم های بسیاری مانند 8 سال دفاع مقدس با شهید و جانباز شدن تعداد زیادی از مردم ما، عبور کرده تا به اینجا رسیده و امروز به پیچ تحریم و محدودیت رسیدیم ما در جنگ عیان همه چیز را می بینیم ولی الان در جنگ نرم هستیم اما هنوز باورمان نشده که در جنگ قرار داریم.
کد خبر 2056104

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha