به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی پیش از ظهر شنبه در مراسم نکوداشت طاهره صفارزاده که در سالن هلال احمر سیرجان برگزار شد، گفت: محقق همچنان زنده است اگر آثارش در اختيار همگان قرار داده شود.
از طاهره صفار زاده و مقاومتش در راه پيشرفت علم ياد كرد و گفت: این بانوی بزرگوار شخصيتي بود كه در چهارسالگي پدر و مادر خود را از دست داد اما با اين وجودعزم و ايمان و همت بالايي كه داشت.
وی ادامه داد: استاد صفارزاده حتي در انگلستان نيز ادامه تحصيل داد و دچار خودباختگي نشد، هويت ملي و ديني خود و اعتقادات ديني خود از دست نداد و خدمات بسيار ارزندهاي را در زمان حيات خود نيز ارايه كرد.
وزير ارشاد با اشاره به خانهنشين شدن استاد طاهره صفارزاده گفت: در سال 55 در دوران رژيم شاهنشاهي به دليل سخنراني كه در اردوي تابستاني در جمع دانشآموزان انجام داد اخراج و خانهنشين شد اما اين خانهنشيني او ثمرات فراواني براي اين پژوهشگر قرآني در پي داشت تا آنجايي كه باعث انجام پژوهشها و تفاسير قرآني فراواني شد.
وزير فرهنگ و ارشاد نيز ادامه داد: اين پژوهشگر قرآني اعتقاد به آنچه كه بود نداشت و هميشه دنبال سبك جديد نيز بود و هماكنون نوآوري وی جاي تقدير دارد.
وی با اشاره به اینکه جمعآوري كتابها و آثار اين بانوي ارزنده جهان اسلام در اين شهر كار بسيار ارزندهاي است، تصریح کرد: اي كاش آثار تمام مشاهير و مفاخر استان کرمان نيز جمعآوري و در مجموعهاي مجزا نيز نگهداري ميشدند.
حسینی ادامه داد: براي وجود چنين مراكزي در استان كرمان نيز بايد اول از خود استان درخواست شود و ما هم همكاري خواهيم کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اين شخصيتهاي گذشته و معاصر نيز مخصوصا براي قشر جوان شناخته شوند در كنار شخصيتهاي ملي آثار آنها نيز در كتابهاي درسي دانشآموزان جاي بگيرد.
وی با بیان اینکه نکته كه اميدواريم در آينده نيز آثار باستاني پاريزي نيز همانند آثار استاد طاهره صفار زاده جمعآوري شوند كه اين امر نيز شوق مطالعه در جوانان نيز ايجاد خواهد كرد.
نظر شما