عضو هيات رييسه شوراي شهر تهران كه امروز یکشنبه در مراسم تشيع پيكر آتشنشان فداكار تهراني حضور پيداكرده بود در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: شايد اگر چنين اقدام متهورانه اي در هر يك از كشورهاي دنيا اتفاق مي افتاد بسياري از كارگردان ها ، نويسندگان و روزنامه ها اولويت اصلي كارشان را بر معرفي يك قهرمان جديد ختصاص مي دادند. فيلم زندگي و لحظه ي فداكاري او را ميساختند، رمان هاي جذاب و تاثيرگذار مينوشتند و صفحات نخست روزنامههايشان را به درج تصوير او اختصاص مي دادند. اقداماتي كه هم مورد توجه مخاطبان آنها قرار ميگرفت و هم به بنيان گذاشتن يك ارزش اخلاقي كامل كمك مي كرد.
دبير با طرح اين سوال كه مگر «قهرمان» كيست؟ ادامه داد: به نظر شما براي قهرمان پيداكردن، اسوه و اسطوره معرفي كردن چه بايد كرد؟ چه قدر بايد هزينه داد؟ قهرمان هاي حقيقي همين شهدايي هستند كه يك زمان در ميدان دفاع از آب و خاك و اين زمان در مسير نجات جان همنوعشان ايثار مي كنند. قهرمانهايي كه يقينا مردم با تمام وجودآنها را قهرمان ميدانند. با اين اوصاف چرا آنگونه كه بايد منزلت و قدرشان را به نشان نمي دهيم؟
قهرمان سابق المپيك با اشاره به مصوبه پر اهميت شوراي شهر تهران مبني بر معرفي اين چهره هاي ايثارگر به عنوان شهيد و يا جانباز افزود: امروز در حاشيه مراسم تشييع شهيد عباسي به اين فكر مي كردم كه چنين مصوبه اي چقدر موضوعيت داشت و انصافا حداقل كاري بود كه مي شد در قبال اين ازخودگذشتگي بزرگ صورت داد.
دبير با اشاره به اين مطلب كه اميدعباسي يكي از چهرههاي ورزشي فعال سازمان آتشنشاني بود در پايان خاطرنشان كرد: بايد به طور مكرر تاثير فرهنگ پهلواني و جوانمردي را تبليغ كنيم. ورزشكاران در طول تاريخ دستگير و پناه مردم بودهاند و به همين دليل جزو مراجع اجتماعي جامعه به شمار مي رفتند. پهلوان و عيار و لوطي حقيقي همين شهيد عباسي ها هستند ، نه آنها كه به اشتباه وارد عرصه ورزش شده و متاسفانه گاه مي شنويم كه به پشتوانه زور بازويشان مردم را مي آزارند.
نظر شما