به گزارش خبرنگار مهر ،سردار اسماعیل احمدی مقدم عصر شنبه در حاشیه برگزاری شانزدهمین اجلاس معاون اجتماعی نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه حاشیه ها در خصوص تجمع یا ایجاد اغتشاش بعد از اعلام صلاحیتها را نداشتیم اما ما بر اساس وظیفه آمادگی کامل داشتیم تا با حواشی و حادثه های رخ داده برخورد کنیم. البته این آرامش را مدیون رفتار نامزدهایی هستیم که به قانون تمکین کردند.
جلوگیری از میتینگ یک نامزد علت عدم ارائه مجوز به پلیس
وی در ادامه با اعلام اینکه تبلیغاتی انتخاباتی دارای چارچوب مشخصی است افزود: نمایندگان کاندیداها با مراجعه به وزارت کشور مجوز برگزاری تبلیغات رادریافت کرده و باید آن را به نیروی انتظامی ارائه کنند تا ما بتوانیم هماهنگی های لازم را برای اقدامات انتظامی و تسهیل ترافیک انجام دهیم .صرف گرفتن مجوز از وزارت کشور کافی نیست به صورتی که روز گذشته کاندیدایی بدون هماهنگی با نیروی انتظامی فقط با داشتن مجوز وزارت کشور قصد داشت تجمع تبلیغاتی برگزاری کند که از این کار ممانعت کردیم البته بعدا این مشکل رفع شد. همه نامزدهای باید مجوز خود را به پلیس ارائه کنند تا هماهنگی لازم در حوزه انتظامی و ترافیکی تضمین شود و محدوده ترافیکی را مشخص کنیم.
تجمع خودجوش مردمی
رئیس پلیس کشور هیچ گونه تجمع خودجوش مردمی برای انتخابات نداریم تاکید کرد: تجمع خودجوش یعنی اینکه عده ای با فراخوان در سایت و ارسال پیامک تجمعی را ساماندهی کنند و مردم را برای کاری فرا بخوانند و خودشان هیچ مسوولیتی را نپذیرند.البته تا کنون موردی از اردوکشی خیابانی و ایجاد تشنج نداشتیم .تجمع مردمی بیشتر موجب ایجاد تنش و مزاحمت برای مردم می شود که کاندیداها باید از این کار خودداری کنند.
آماده باش 70 درصدی در مرزها
احمدی مقدم با اعلام اینکه اقدامات برای کنترل مرزها تشدید شده است ،افزود: هم اکنون نیروهای مرزبانی در آماده باش 70 درصدی هست که 3 روز قبل از اتنخابات آماده باش 100 درصد افزایش می یابد تاکنون موردی از ورود سلاح، تهدیدات امنیتی و تروریستی از طریق مرز نداشتیم.
احمدی مقدم با اشاره به تسهیلات ترافیکی در ایام انتخابات گفت: ممکمن است یک مسیر یا چهار راهی در ایام انتخابات مسدود شود که رانندگان باید از مسیرهای جایگزین تردد کنند. خوشبختانه در ماه جاری به دلیل تغییر زمان امتحانات ترافیک کاهش یافته است.
بردن فلش ها به سمت تایید صلاحیت از سوی رهبری اشتباه است
خبرنگار مهر از رئیس پلیس کشور پرسید که آیا فعالیت های ستادهای انتخاباتی نامزدهای رد صلاحیت شده قانونی است که وی در پاسخ با رد این موضوع تصریح کرد: نامزدهای رد صلاحیت شده حق ندارند ستاد رسمی داشته باشند البته ممکن است افرادعلاقه مند به آنها به صورت گروهی دورهم جمع شوند اگر ستادهای این افراد به صورت علنی بخواهند فعالیت کنند پلیس با آنها برخوردمی کند. به نظرم مشکلی از سوی ستادها وجود ندارد البته برخی از نامزدهای رد صلاحیت شده می گونید تا پایان انتخابات در عرصه حضور دارند این سخنان را برای امیدوار نگه داشتن هوادرانشان بیان می کنند و بررسی دوباره صلاحیت کار درستی نیست و انجام نمی شود رای صادر شده قابل تجدید نظر نیست.
احمدی مقدم ادامه داد: این ها فلش ها را به سمت رهبری می برند و می گویند از سمت رهبری حکم می گیریم و این در حالی است که ایشان فرمودند درامور صلاحیتها دخالت نمی کنند. این رفتار از سوی این کاندیداها شایسته نیست.
نظر شما