حمید رضا جعفریان در گفتگو با خبرنگار مهر درباره انتظاراتی که جامعه دانشگاهی از رئیس جمهور آینده دارد، گفت: یک سری ملاک ها را مقام معظم رهبری فرموده اند که باید به عنوان معیار اولیه رئیس جمهور آینده آنها را دارا باشد و ما نیز به آنها اعتقاد داریم.
وی ادامه داد: دولت آینده باید مواضع عاقلانه و صحیح جمهوری اسلامی و روند عزت مندانه آن را حفظ کند و در کنارش خود رئیس جمهور از توانمندی خود و توانمندی که لازم است برای تصدی این سمت داشته باشد، برآورد صحیحی داشته باشد.
مسئول بسیج دانشگاه صنعتی شریف افزود: همچنین در کنار برآورد از توانمندی خود باید برای حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی برنامه و راه حل داشته باشد.
وی اظهار داشت: حضرت آقا روی عزت و مقاومت تاکید کرده اند باید این مسایل را رئیس جمهور آینده درک کند و به بیداری اسلامی نگاه درستی داشته باشد و محور مقاومت را تشخیص دهد که اوضاع چگونه است، جایگاه ایران کجاست، به چه سمت باید حرکت کند و چه تعاملاتی با سایر کشورها داشته باشد.
جعفریان افزود: در زمینه دانشجویی هم یک سری انتظارات از ریاست جمهوری آینده وجود دارد که یک سری مسایل عمومی است اما بخشی از آن با همراهی رئیس جمهور سامان می یابد مانند انتصاب وزیر و روسای دانشگاهی که آن وزیر انتخاب می کند، در این زمینه رئیس جمهور آینده باید وزیری انتخاب کند که در محیط دانشگاه اثرگذار باشد و بتواند اصلاحاتی را که لازم است به وجود آورد.
وی ادامه داد: باید بتواند مساله محوری، پژوهش محوری را در دانشگاه ایجاد کند و به سمتی حرکت کند که به جای دانشگاههایی که فقط به دروس کلاسیک می پردازند و معلوم نیست پایان آنها چگونه باشد پژوهشگاههایی ایجاد کند که مساله محور باشند و یک نیاز کشور را در زمینه خاص بررسی و حل کند و به جای ارایه مدرکی که نشان دهنده گذراندن چند واحد است، مدرکی ارایه شود که نشان دهنده حل یک مساله کشور باشد.
نظر شما