حسین سعیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به به اینکه مناسب سازی به عنوان یک حقوق اجتماعی تلقی می شود، اذعان داشت: مناسب سازی ایجاد یک محیط امن برای ترد آحاد مردم است و همه مردم جامعه هم از معلولین، سالمندان و جانبازان باید برای تردد خود در جامعه هیچ گونه مشکلی نداشته باشند.
وی افزود: سازمان بهزیستی بعنوان متولی امر مناسب سازی در کشور است در این زمینه فعالیت های خوبی داشته است.
وی بیان کرد: قانون حمایت از معلولان در سال 83 تعیین شده است و ماده دوم این قانون مناسب سازی شهر و روستا برای معلولین اختصاص داده شده است که باید رعایت شود.
مدیرکل بهزیستی استان چهارمحال وبختیاری تصریح کرد: شهرستان لردگان یکی از بالاترین شهرستانهایی در استان است که مناسب سازی در آن بخوبی انجام شده است.
مناسب سازی در شهرستان کوهرنگ با مشکل روبرو است
وی عنوان کرد: شهرستان کوهرنگ نیز بعلت کوهستانی بودن و داشتن شیب تند وآب و هوایی سرد و برفی از نقاطی است که مناسب سازی آن با مشکل روبرو است.
سعیدی با بیان اینکه مناسب سازی یک نیاز اساسی ومهم برای قشر معلولین و دارای محدودیت جسمانی و جانبازان کشور است و باید بدان توجه ویژه ایی شود، گفت: برای دستیابی به مناسب سازی استاندارد همکاری همه ادارات و نهادهای لازم و ضروری است.
وی بیان کرد: در حال حاضر در استان ما معلولین زیادی وجود دارد و با وجود جمعیت بالای قشرسالمندان باید مناسب سازی انجام شود و این مناسب سازی متناسب با استاندارد های جهانی و ملی باشد.
انتخاب خیابان سعدی و پارک لاله شهرکرد برای مناسب سازی به صورت پایلوت
مدیرکل بهزیستی استان چهارمحال وبختیاری افزود: در سال گذشته خیابان سعدی و پارک لاله بصورت پایلوت برای مناسب سازی انتخاب شده است.
وی تصریح کرد: ازجمله اقدامات سازمان بهزیستی استان برای مناسب سازی می توان به ساخت دو کلیپ متناسب با مناسب سازی، تشکیل 12جلسه در استان، تشکیل کارگاه های آموزشی برای کارشناسان، بازدید از پروژههای مسکن و ... اشاره کرد.
نظر شما