پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ خرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۰۱

مهلت ارسال آثار به جشنواره پیامبر اعظم (ص) تمدید شد

مهلت ارسال آثار به جشنواره پیامبر اعظم (ص) تمدید شد

مهلت ارسال آثار به بخش تجسمی نخستین جشنواره ملی، مجازی، هنری پیامبر اعظم (ص) تا پایان خرداد ماه تمدید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بخش تجسمی نخستین جشنواره پیامبر اعظم (ص) در رشته‌های نقاشی، خوشنویسی، پوستر، تصویرسازی و عکاسی تیرماه سال جاری همزمان با ماه رمضان برگزار می‌شود و هنرمندان برای شرکت در جشنواره می توانند تا 31 خرداد ماه در سایت جشنواره به نشانی www.payambar-festival.ir ثبت‌نام و آثار خود را ارسال کنند.

این جشنواره در محورهای سیره و زندگی پیامبر اعظم (ص)، سجایای اخلاقی پیامبر اعظم (ص) و دستورات کاربردی پیامبر اعظم (ص) در رشته های نقاشی و نقاشی دیجیتال، خوشنویسی (نستعلیق و شکسته نستعلیق- نسخ و ثلث- نقاشیخط)، تصویرسازی (کودک و بزرگسال)، پوستر و عکاسی برگزار می‌شود.

هنرمندان می‌توانند در رشته نقاشی در هر گرایش نقاشی و نقاشی دیجیتال پنج اثر، در رشته خوشنویسی با گرایش نستعلیق و شکسته نستعلیق، نسخ و ثلث و نقاشیخط سه اثر با موضوع اشعار، آیات و احادیثی درباره پیامبر اعظم (ص)، در رشته پوستر پنج اثر با محورهای اسماء نبی، آیات و احادیث، سیره زندگی پیامبر، پوسترهایی در خصوص برگزاری جشن ولادت، هفته وحدت، عید مبعث، رحلت پیامبر(ص) و مدینه منوره ارسال کنند.

همچنین هنرمندان می‌توانند در رشته تصویرسازی با گرایش کودک و نوجوان و بزرگسال پنج اثر بر اساس قصص قرآنی، آیات و احادیث در خصوص پیامبر و سیره زندگی ایشان و در رشته عکاسی پنج اثر در محورهای مدینه منوره، غار حرا، برگزاری آیین‌های جشن ولادت پیامبر (ص)، عید مبعث، سفره های نذری در این زمينه و در کل آیین‌هایی که در مورد پیامبر گرامی برگزار می‌شود، به جشنواره ارسال کنند.

کد خبر 2068114

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha