پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۲ خرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۲۱

لاریجانی تأکید کرد:

نواقص موجود در بشاگرد برطرف شود/ اعطای وام بلاعوض به زلزله‌زدگان

نواقص موجود در بشاگرد برطرف شود/ اعطای وام بلاعوض به زلزله‌زدگان

بشاگرد - خبرگزاری مهر: رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مسئولان نواقص موجود در بشاگرد را برطرف کنند گفت: تمام تلاش دولت و مجلس برای رفع مشکلات مردم زلزله‌زده خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی پیش ازظهر یکشنبه در حاشیه بازدید از مناطق زلزله‌زده بخش گوهران شهرستان بشاگرد در شرق هرمزگان با بیان اینکه نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس پیگیر رفع مشکلات هستند، اظهارداشت: اعتبارات مورد نیاز برای بازسازی و اعطای وام بلاعوض به مناطق زلزله‌زده به تصویب مجلس و دولت رسیده است.

وی عنوان کرد: عملیات بازسازی مناطق زلزله‌زده قبل از اوج گرما آغاز می‌شود و امیدواریم در این راه مشکلات مرتفع شود.

لاریجانی مردم بشاگرد را مردمی مومن و ولایت‌مدار توصیف کرد و افزود: مردم بشاگرد تاکنون در تمامی صحنه‌های انقلاب نقش آفرینی کرده‌اند و وظیفه مسئولان است تا در این برهه زمانی بهترین خدمات را به مردم بشاگرد بدهند.

در این سفر امیر خجسته، محمد آشوری، ابوالقاسم جراره، آریایی، نخل هاشمی و جباری نمایندگان مجلس رئیس مجلس را همراهی می‌کنند.

کد خبر 2068249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha