پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ تیر ۱۳۹۲، ۹:۴۷

با رای نمایندگان مجلس؛

شرایط ابطال پروانه کسب تعیین شد

شرایط ابطال پروانه کسب تعیین شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اصلاح ماده ای از لایحه اصلاح قانون نظام صنفی مقرر کردند در صورت عدم فعالیت بیش از 6 ماه واحد صنفی پس از اخطار 15 روزه به واحد مزبور، پروانه کسب ابطال می شود.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در ادامه بررسی لایحه اصلاح قانون نظام صنفی کشور نمایندگان مجلس با تصویب ماده ای از این لایحه تعریف اتاق اصناف شهرستان را تعیین کردند. بر این اساس اتاق اصناف شهرستان اتاقی متشکل از روسای اتحادیه های صنفی هر شهرستان برای انجام وظایف و مسئولیت های مقرر در این قانون است.

این ماده با 118 رای موافق، 2 رای مخالف و 7 رای ممتنع از مجموع 207 نماینده حاضر در مجلس به تصویب رسید.  80 نماینده در این رای گیری شرکت نکردند.

وکلای ملت همچنین با اصلاح ماده دیگری از این قانون مقرر کردند صدور بیش از یک پروانه کسب برای هر فرد صنفی واجد شرایط قانونی برای یک یا چند محل کسب به شرط معرفی مباشر بر اساس آیین نامه اجرایی موضوع این ماده بلامانع است.

همچنین مقرر شد در صورت عدم فعالیت بیش از 6 ماهه واحد صنفی، بدون اطلاع اتحادیه مربوطه یا تغییر محل کسب یا نوع فعالیت توسط صاحب پروانه کسب یا واگذاری محل صنفی دارای پروانه کسب به غیر، اتحادیه موظف است پس از اخطار 15 روزه به واحد صنفی مزبور پروانه کسب را ابطال کند.

این ماده نیز با 121 رای موافق، 6 رای مخالف، 11 رای ممتنع از مجموع 206 نماینده حاضر در مجلس به تصویب رسید.

 

کد خبر 2082215

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • رمضان غمگین IR ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
      0 0
      من ده سال پیش پروانه کسب صنفی داشتم الان محدود 9سال است فعالیتی ندارم پجهت ابطال باید چکار کنم