به گزارش خبرنگار مهر، شهریار مشیری عصر دوشنبه در نشستی مطبوعاتی که در هتل همای بندرعباس برگزار شد در تشریح فعالیت ستادهای انتخاباتی حجت الاسلام حسن روحانی در استان هرمزگان، بیان داشت: در این دوره از انتخابات ستادهای دکتر روحانی برحسب توانمندی اعضای خود فعالیت میکردند و هیچ حمایت کننده و یا اسپانسر مالی نداشتند در حالی که ستادهای برخی دیگر از نامزدها از اسپانسرهای مالی قوی برخوردار بودند.
وی ادامه داد: در ستادهای دکتر روحانی کسی کاسه به دست نگرفت تا برای ستاد پول جمع کند و در این ستادها نه تنها از شام و ناهار خبری نبود بلکه حتی کسی یک ساندویچ هم نخورد و میزان پوسترهای تبلیغاتی دکتر روحانی نیز بسیار کمتر از برخی از نامزدها بود.
بزرگان انقلاب اسلامی پشتیبان دکتر روحانی بودند
رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در هرمزگان با بیان اینکه این دوره از انتخابات در سلامت کامل برگزار شد، عنوان کرد: دکتر روحانی در انتخابات به پول متکی نبود بلکه از حمایت بزرگان انقلاب اسلامی همچون آیتالله هاشمی رفسنجانی، حجت الاسلام سید حسن خمینی، حجت الاسلام خاتمی و خانواده های بزرگانی همچون شهید بهشتی برخوردار بود و در تبلیغات تلویزیونی خود راحت و بی پروا با مردم سخن گفت و از افراط گرایان دو جریان اصولگرا و اصلاحطلب نیز دوری کرد که به علت همین دوری از افراطی گری شعار تدبیر را برای تبلیغات خود انتخاب کرده بود.
مشیری در ادامه افزود: همچنین دکتر روحانی از حمایت حزبی نیز برخوردار نبود و با هیچ حزبی نیز لابی نکرد، بلکه این مردم بودند که با حضور حماسی خود در انتخابات همانند دوم خرداد 76 حماسه دیگری رقم زدند و این بار دکتر روحانی را انتخاب کردند.
وی خاطرنشان کرد: شرایط فعلی که کشور ما در یک بن بست بینالمللی، سیاسی و اقتصادی قرار داشت ایجاب می کرد که مردم در انتخابات حضوری گسترده داشته باشند و بنابراین مردم در پای صندوق های رای حاضر شدند و انتخاب خوبی انجام دادند.
رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در هرمزگان با انتقاد از اقدامات دولت طی هشت سال گذشته، تصریح کرد: در هیچ دوره ای پاسپورت و پول ایرانی تا این حد بیارزش نشده بود و این مشکلات در صحنه بینالمللی برای کشور ما ایجاد نشده بود و در این درحالی بود که دولت در بوق و کرنا میکرد که اوضاع کشور خوب است.
ملت ایران 93 سال با 600 میلیارد دلار زندگی کرد
مشیری یادآور شد: میزان فروش نفت ایران از ابتدای فروش این ماده ارزشمند در کشورمان تا ابتدای دولت آقای احمدینژاد 600 میلیارد دلار بود و ملت ایران حدود 93 سال با این درآمد زندگی کرد در حالی که میزان فروش نفت در دولتهای نهم و دهم حدود 750 میلیارد دلار بود و اوضاع اقتصادی کشور این چنین بد است که حال باید بگردیم و ببینیم این پولها در کجا خرج شدهاند.
وی اضافه کرد: در مذاکرات بینالمللی صورت گرفته طی هشت سال گذشته نیز شاهد بودیم که مذاکرهکنندگان ما با زبان مذاکره و حتی زبان انگلیسی نیز آشنا نبودند و تنها از روی یک متن روخوانی میکردند و تنها شعار میدادند در حالی که دکتر روحانی در دوران مسئولیت خود به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی در بالاترین سطوح با وزراء و روسای جمهور مذاکره میکرد و تمامی تجهیزات هستهای کشور نیز در دوران ریاست جمهوری آقایان هاشمی و خاتمی ایجاد شده است.
مشکلات هرمزگان در زمینه بهداشت و درمان و آموزش و پرورش
رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در هرمزگان در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص مشکلات استان هرمزگان، گفت: مشکل اصلی در این استان بیکاری است و ضمن رفع این مشکل، دولت جدید باید به توسعه کریدورهای جاده ای، هوایی، دریایی و ریلی این استان در راستای ترانزیت کالا توجه داشته باشد.
مشیری افزود: مشکل دیگر هرمزگان مربوط به شبکههای بهداشت و درمان است که جوابگوی نیازهای فعلی استان نیست و مردم هرمزگان مجبورند برای استفاده از امکانات بهتر درمانی به استانهای همجوار مراجعه کنند در حالی که هرمزگان در کنار خوزستان و بوشهر یکی از سه استان کشور است که 80 درصد درآمد ارزی کشور را تامین میکنند اما با بی عدالتی در توزیع ثروت دو درصد از این درآمد هم به این استان اختصاص داده نمیشود.
وی مشکل دیگر هرمزگان را در بخش آموزش و پرورش و آموزش عالی دانست و بیان داشت: در این زمینه نیز میزان قبولی دانش آموزان هرمزگانی در دانشگاههای معتبر کشور بسیار کم است در حالی که استانهای دیگر پیشرفتهای بیشتری در این خصوص داشتهاند اما هرمزگان جزء فقیرترین استانها در زمینه آموزش و پرورش است.
مشیری همچنین با انتقاد از بی توجهی به برنامه ریزیهای کلان در دولت احمدی نژاد، عنوان کرد: یکی از برنامههای مهم کشور که در زمان دولت هاشمی توجه خوبی به آن صورت گرفت ایجاد کریدور ارتباطی شمال به جنوب در ایران بود اما متاسفانه با روی کار آمدن احمدینژاد تمامی برنامهها در این خصوص تغییر کرد در حالی که آمریکاییها به کشور پاکستان برای ایجاد این کریدور کمک کردند و هم اکنون از بندر گواتر پاکستان ترانزیت بینالمللی به بیش از 30 کشور دنیا صورت میگیرد.
ورشکستگان سیاسی به دنبال گرفتن پست هستند
وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در مورد گمانهزنیها و شایعات مطرح شده در خصوص مدیران آینده استان هرمزگان، بیان داشت: در این خصوص هیچ جلسهای توسط ستاد دکتر روحانی در هرمزگان برگزار نشده و این مسئله جز وظایف ستاد نیست و اسامی مطرح شده هیچ کدام ارتباطی با ستاد دکتر روحانی ندارند.
رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در هرمزگان ادامه داد: متاسفانه عدهای از ورشکستگان سیاسی میخواهند از این موج استفاده کرده و به دنبال گرفن پست و سمت هستند اما هیچ کدام از این افراد ارتباطی با دکتر روحانی ندارند.
مشیری در پایان یادآور شد: ایجاد آزادی سیاسی برای احزاب، مطبوعات، آزادی نشر و اهالی هنر و سایر آزادی های مدنی از جمله انتظاراتی است که امیدواریم در دولت تدبیر و امید به آنها پاسخ داده شود.
نظر شما