به گزارش خبرنگار مهر، رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم 7 تیر در نشست خبری که امروز سه شنبه در شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، گفت: ملت غیور ایران اسلامی هیچ گاه خاطره دلخراش انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی را در شامگاه هفتم تیر سال 1360 از یاد نخواهد برد.
وی در ادامه با بیان اینکه به تعبیر امام شهدای 7 تیر از امت ابرار بودند، افزود: این فاجعه باعث شد مردم هوشیارتر شوند و به همه نشان داد که انقلاب اسلامی به سادگی در جهان تحمل نخواهد گردید. دشمنان اسلام و انقلاب نشان دادند سعی در ضربه زدن به ایران اسلامی دارند.
صباغ با اشاره به اینکه فاجعه 7 تیر و شهادت آیت الله بهشتی و یارانش نقطه عطف انقلاب اسلامی به شمار می رود، افزود: این حادثه اولین مواجهه رودررو و بی پرده دشمنان اسلام و انقلاب با مردم استکبارستیز ایران بود لذا دشمنان انقلاب تصمیم گرفتند با متلاشی کردن مرکز ثقل تشکیلات نیروهای مخلص انقلاب و وفادار امام، نخبگان و پرچمداران اسلام فقاهتی را از چرخه انجام امور تشکیلاتی خارج کنند.
رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم 7 تیر با بیان اینکه فاجعه 7 تیر 6 روز پس از عزل بنی صدر از ریاست جمهوری صورت گرفت، گفت: سه روز قبل از وقوع این حادثه محمد جواد قدیری عضو کادر مرکزی سازمان مجاهدین خلق و طراح اصلی انفجار مسجد ابوذر به دوستان خود با اطمینان خبر داده بود که روز هفتم تیر کار یکسره خواهد شد. او روز ششم تیرماه به بعضی متهمین دستگیر شده سازمان تاکید کرده بود که روز 7 تیر 1360 کار نظام اسلامی تمام است.
صباغ به نام عامل انفجار 7 تیر اشاره کرد و گفت :این فرد محمد رضا کلاهی دانشجوی دانشگاه علم و صنعت بود که پس از پیروزی انقلاب به سازمان مجاهدین خلق پیوست و با حفظ این عضویت با هدایت سازمان به داخل حزب جمهوری اسلامی راه پیدا کرد و مسئول دعوت ها برای کنفرانس ها و میزگردهای جلسات شد.
وی هفتم تیر را آیینه تمام نمای مظلومیت اندیشه و ارزش های انقلاب اسلامی دانست و گفت: امام خمینی (ره) پیامی به این مناسبت صادر نموده و فرمودند این کوردلان مدعی مجاهدت برای خلق گروهی را از خلق گرفتند که از خدمتگزاران فعال و صدیق خلق بودند. امام (ره) تاکید کردند بهشتی مظلوم زیست، مظلوم مرد و خار چشم دشمنان اسلام بود لذا بی شک گرامیداشت یاد و نام این کبوتران خونین بال زمینه ساز حفظ و تقویت ارزش ها و دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی است که با پیروی و تبعیت کامل از خط ولایت فقیه این مهم میسر خواهد بود.
رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم 7 تیر به پیامدهای فاجعه 7 تیر پرداخت و گفت: آگاهی و شناخت بیشتر مردم از خط نفاق، هوشیاری بیشتر و مقاومت مداوم در برابر توطئه های دشمنان داخلی و خارجی، استحکام پایه های نظام، ائتلاف بیشتر نیروهای خط امام و سازمان های اصیل انقلاب، حراست و مراقبت بیشتر از مراکز دولتی و حفاظت از شخصیت ها و مسئولان نظام از جمله پیامدهای این حادثه بوده است.
صباغ در ادامه به اهداف بزرگداشت سالگرد شهدای هفتم تیر اشاره کرد و گفت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان تبیین و بازشناسی اندیشه های شهید آیت الله بهشتی، بیان ابعاد فاجعه 7 تیر، افشای چهره کریه منافقین و گروهک های وابسته و معرفی جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگترین قربانی تروریسم از دلایل برگزاری مراسم هفتم تیر است.
وی در بخشی از سخنانش به آمار شهدا و جانبازان فاجعه هفتم تیر 1360 پرداخت و گفت: تعداد 25 شهید از قوه مجریه، 27 شهید از قوه مقننه، 20 شهید از فعالان سیاسی و مسئولان حزب جمهوری اسلامی و شهادت دکتر بهشتی از شهدای این فاجعه هستند.
صباغ در ادامه سخنان خود به نحوه برگزاری مراسم اشاره کرد و گفت: سی و دومین مراسم سالگرد توسط شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستادهای برگزاری مراسم در صبح چهارشنبه در تهران آغاز می شود و خانواده معظم شهدا، جانبازان و اعضای ستاد برگزاری مراسم 7 تیر صبح چهارشنبه با مقام معظم رهبری دیدار خواهند داشت.
رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم 7 تیر ادامه داد: مراسم بزرگداشت این شهدا در تهران به مدت سه شب در محل یادمان شهدای سرچشمه از چهارشنبه پنجم تیر تا جمعه هفتم تیرماه با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء برگزار خواهد شد که در این مراسم خاطره گویی توسط خانواده های شهیدان، جانبازان فاجعه، مسئولان و شخصیت های عالی کشور انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه روز پنجشنبه مراسم ویژه عطرافشانی و نثار گل در قطعه 72 بهشت زهرا انجام خواهد شد، افزود: این مراسم با حضور امت قدرشناس و انقلابی و خانواده های معظم شهدا همراه با قرائت زیارت عاشورا از ساعت 16:30 تا ساعت 18 خواهد بود.
صباغ ادامه داد: سخنرانی مسئولان، شاهدان و جانبازان فاجعه قبل از خطبه های نماز جمعه هفتم تیرماه در سراسر کشور از دیگر برنامه های سی و دومین سالگرد شهدای هفتم تیر است.
رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم 7 تیر با بیان اینکه مراسم دعای کمیل در مشهد شهیدان در روز ششم تیر انجام خواهد شد، افزود: علاوه بر این مراسم دعای ندبه روز جمعه هفتم تیرماه ساعت 6:30 صبح در قطعه 72 تن بهشت زهرا با سخنرانی حجت الاسلام سید احمد خاتمی برگزار و به صورت زنده از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.
وی گفت: مراسم دعای کمیل و دعای ندبه در حسینیه ها و مساجد تهران به صورت ویژه در مهدیه تهران با سخنرانی حجت الاسلام ابوترابی برگزار خواهد شد.
صباغ به نحوه برگزاری مراسم در استان های دیگر کشور پرداخت و گفت: در مراکز استان های سراسر کشور مراسم ویژه ای همراه با خاطره گویی و سخنرانی مسئولان محترم با حضور مردم و خانواده های شهدای مقیم آن استان برگزار می شود.
وی ادامه داد: در مراسم استان ها برنامه های برگزاری مراسم شب شعر، حضور در مزار شهیدان، دعای کمیل در روز پنجشنبه ششم تیر و دعای ندبه جمعه هفتم تیر در حسینیه ها و مساجد استان ها با یاد و خاطره شهدای هفتم تیر برگزار خواهد شد.
رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم 7 تیر به برگزاری برنامه ویژه در وزارتخانه های مختلف اشاره کرد و گفت: معاونان و مدیران وزارتخانه ها و سازمان ها سه شنبه شب در محل برگزاری مراسم در مزار شهیدان حضور خواهند داشت که علاوه بر آن نمایشگاههای عکس، سی دی و کتاب و همچنین بروشورهایی به همراه تصاویر شهدا با هدف معرفی و شناساندن شهدا در بین کارکنان توزیع و برگزار خواهد شد که یک مسابقه کتابخوانی با انتخاب یکی از آثار شهید بهشتی در سطح وزارتخانه ها و سازمان ها از دیگر برنامه های مراسم شهدای 7 تیر خواهد بود.
صباغ در ادامه به اقدامات تبلیغاتی و انتشاراتی ستاد مرکزی مراسم 7 تیر اشاره کرد و گفت: کتاب زندگینامه شهدا با عنوان عاشورای ایرانی، کتابچه دعای کمیل و ندبه، 5 پوستر شهدای هفتم تیر، بنرهای شهدا برای نصب در سطح شهر از جمله اقدامات تبلیغاتی و انتشاراتی است.
رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم 7 تیر در پایان به تمهیدات این مراسم اشاره کرد و گفت: برای تسهیل مناسب ایاب و ذهاب برای اقشار مختلف مردم هماهنگی های لازم با شرکت مترو و شرکت واحد صورت گرفته است.
نظر شما