به گزارش خبرنگار مهر، آزمونهای استخدامی ادارات و نهادهای مختلف برای بهکارگیری افراد برگزار میشود و افراد بیکار زیادی برای کسب شغل مناسب در این آزمونها شرکت میکنند و بر اساس تلاشی که در این آزمون کردهاند، انتظار دارند که نتیجه بگیرند.
تاسیسات و شرکتهای گاز و نفت و پتروشیمی متعددی در استان بوشهر وجود دارد ولی بیش از آنکه سود این تاسیسات به استان برسد، دود و دم آنها نصیب استان و مردم آن میشود.
وجود این تاسیسات در استان بوشهر این انتظار را برای جوانان استان ایجاد میکند که اگر آلودگیهای این تاسیسات نصیب استان شده است، حداقل برای اشتغال جوانان نیز به کمک استان بیاید ولی اینگونه نیست.
هر چند دولت مصوب کرده بود که 50 درصد از سهمیه اشتغال پارس جنوبی نصیب مردم استان بوشهر شود ولی این مصوبه عملی نسد و هر ساله نیز مسئولان قول میدهند که این کار انجام شود ولی اتفاقی نمیافتد.
آزمون استخدامی شرکت گاز نیز سال گذشته برگزار شد و تعداد بسیاری از جوانان بوشهری در این آزمون شرکت کردند ولی موفق به پذیرش در این آزمون نشدند.
اعتراض به درنظرگرفتهنشدن سهمیه بومی استان بوشهر
برخی از این جوانان امروز گرد هم جمع آمدند و از استانداری بوشهر، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی به این موضوع شدند.
این جوانان گفتند: ما در آزمون استخدامی شرکت گاز که در اسفند سال گذشته در تهران و بوشهر با حضور 58 هزار نفر از کل کشور برگزار شد، شرکت کردیم که از این تعداد یک هزار و700 نفر یعنی سه درصد به مصاحبه بعدی دعوت شدند و از این تعداد نیز در مصاحبه های بعدی که در تهران و بوشهر برگزار شد 700 نفر را در تاریخ دوم تیر ماه برگزیده اند.
آنها خطاب به مسئولین اعلام داشته اند: این تعداد طبق چه محاسباتی و فرمول هایی جذب شده اند و چرا سهمیه بومی بودن در این آزمون ها رعایت نشده است و چرا اعلام شده بود که حدود هزار نفر را می خواهیم جذب کنیم و چرا اکنون 700 نفر قبول شده اند آیا بقیه در آزمون شرکت نکرده اند و قبلا توسط آقایان انتخاب شدهاند.
نامه اعتراضی جوانان معترض
این جوانان معترض نامهای را نیز به استاندار، امام جمعه بوشهر و نماینده مردم دشتستان در مجلس در این زمینه نوشتهاند که در این نامه آمده است: احتراماً به استحضار میرساند ما جمعی از فارغالتحصیلان دشتستانی که بومی استان بوشهر بوده و در اعلام آگهی استخدامی شرکت ملی گاز ایران سال 1391 به عنوان متقاضی جذب در این شرکت بودیم، با توجه به قبولی در آزمون کتبی و شرکت در آزمون روانشناختی و مصاحبه حضوری (فنی و تخصصی) که در تهران برگزار شد، متأسفانه در اعلام نتایج پذیرفتهشدگان نهایی با وجود بالا بودن ظرفیت پذیرش در حوزه انتخابی، نام هیچ یک از امضاکنندگان این نامه دیده نمیشود.
معترضان به نتایج آزمون استخدامی شرکت ملی گاز با اشاره به مصوبه هیئت دولت مبنی بر استخدام 50 درصد نیروی بومی استان بوشهر، بیتوجهی به این مصوبه را عامل اصلی عدم پذیرش خود در این آزمون میدانند.
امضا کنندگان این نامه که تعدادشان به 70 نفر میرسد در ادامه آوردهاند: به نظر میرسد که حقی از فرزندان تحصیل کرده واجد شرایط این دیار به صورت قطعی ضایع شده و از شما مسئولان گرامی، عاجزانه خواهشمندیم این موضوع رو به صورت جدی پیگیری کنید.
رونوشت این نامه به سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، شرکت ملی گاز استان بوشهر، دفتر امام جمعه شهر برازجان و فرمانداری شهرستان دشتستان نیز ارسال شده است.
شرکت ملی گاز ایران در اسفندماه سال 1391 برای تأمین نیروی انسانی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی (عسلویه)، شرکتهای پالایش گاز بید بلند، سرخون و قشم، شهید هاشمینژاد، فجرجم و شرکتهای گاز استانهای ایلام، بوشهر، خوزستان، سیستان و بلوچستان و شرکت انتقال گاز ایران (مناطق عملیاتی 2، 5، 6، 7، 8 و 9) اقدام به برگزاری آزمون برای جذب نیرو نموده بود.
نظر شما