پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ تیر ۱۳۹۲، ۱۴:۴۲

قتل هولناک برادر خوانده به خاطر توهم

قتل هولناک برادر خوانده به خاطر توهم

پسر جنایتکار که پس از قتل برادرخوانده اش جسد او را به آتش کشیده بود، به زودی در دادگاه کیفری محاکمه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ششم فروردین امسال وقوع آتش سوزی در خانه ای در خیابان شهید بهشتی در شهر بهارستان به آتش نشانان اطلاع داده شد.

آتش نشانان پس از اطفای حریق با جسد نیمه سوخته مردی رو به رو شدند. وجود آثار خون بر روی دیوار باعث شک آتش نشانان شد و آنها موضوع را به پلیس اطلاع دادند.

با حضور تیم پلیسی در محل حادثه مشخص شد، مرد جوان به نام بصیر به قتل رسیده است. تحقیقات پلیسی نشان داد، مقتول زمان حادثه در خانه تنها بوده و عامل جنایت برای از بین بردن آثار جرم اقدام به آتش خانه کرده است.

بازجویی از همسایه ها نیز نشان داد، برادر خوانده مقتول زمان قتل در حوالی محل حادثه دیده شده بود.

با کشف این سرنخ متهم دستگیر و تحت بازجویی قرار گرفت. او در ابتدا منکر هرگونه جرمی شد اما در ادامه لب به اعتراف گشود و گفت : روز حادثه برای دیدن برادر به خانه شان رفتم. وقتی وارد خانه شدم بصیر با یک چوب به طرفم حمله کرد. او ادعا می کرد که من با همسرش رابطه پنهانی دارم. هر چه برای او توضیح دادم قبول نکرد. در دفاع از خود با چوب ضربه ای به سرش زدم که بیهوش شد. بعد هم با سیم برق خفه اش کردم. برای اینکه ردی از خود باقی نگذارم خانه را به آتش کشیده و از محل فرار کردم.

با تکمیل تحقیقات و بازسازی صحنه قتل از سوی متهم، برای پسر جنایتکار به اتهام قتل عمدی کیفرخواست صادر و پرونده برای محاکمه به دادگاه کیفری استان فرستاده شد. متهم به زودی در شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران محاکمه می شود.

کد خبر 2086167

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha