به گزارش خبرنگار مهر، کیوان کاشفی پیش از ظهر شنبه در اجلاس مشترک روسای اتاق های بازرگانی پنج استان غربی کشور که با حضور روسا و اعضای هیات رئیسه اتاق های بازرگانی استان های کرمانشاه، همدان، ایلام، لرستان و کردستان، برگزار شد ، اجلاس مشترک اتاق های بازرگانی غرب کشور را منشا همکاری بیش از پیش این اتاق ها عنوان کرد و گفت: این نشست ها می تواند زمینه همکاری و نزدیک شدن تفکرات و اهداف اتاق های غرب کشور را به یکدیگر فراهم کند.
وی با شاره به منطقه بندی شدن اتاق های بازرگانی در کشور گفت: اتاق بازرگانی کرمانشاه در این زمینه پیش قدم شده و و هم اکنون اقداماتی را در این راستا به انجام رسانده که می توانیم با همکاری سایر اتاق ها در غرب کشور بر مسال مشترک متمرکز شویم.
کاشفی، ثمره برگزاری این اجلاس و تشکیل شورای مشترک بین اتاق های بازرگانی غرب را افزایش قدرت چانه زنی در زمینه اجرای برنامه های جدید در جهت توسعه اقتصادی منطقه غرب عنوان کرد.
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه گفت: هر اتاق بازرگانی سیاست گذاری ها و برنامه ریزی های خاص خود را داشته و توافقاتی که در این نشست مطرح می شود بر پایه این اصل بوده و اتاق های غرب کشور تنها به منظور یکسان سازی تفکرات، اهداف و هم افزایی فعالیت های خود تلاش می کنند.
کاشفی با اشاره به ظرفیت های قابل توجه استان های غربی در زمینه های اقتصادی گفت: هم اکنون بیش از 75 درصد صادرات به کشورعراق از طریق مرز استان های غربی بوده و می توان از آن به عنوان رونق اقتصادی منطقه استفاده کرد.
وی ، بازارچه های مرزی پرویز خان، خسروی، مریوان، ایلام و واحدهای تولیدی و شهرک های صنعتی را در کنار مناطق ویژه اقتصادی از جمله ظرفیت های اقتصادی منطقه غرب برشمرد و گفت: همکاری اتاق های بازرگانی در غرب کشور می تواند بیش از پیش زمینه رشد فعالیت های اقتصادی این منطقه را افزایش داده و هم چنین این نشست های مشترک زمینه حل مشکلات اقتصادی را فراهم می کند.
کاشفی افزود: هم اکنون بسیاری از مشکلات اقتصادی در استان های غربی مشترک بوده و همکاری این اتاق ها تا حد زیادی به رفع این مشکلات کمک می کند.
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه تصریح کرد: هم اکنون استان های غربی درگیر مشکلاتی در مرزهای تجاری، اجرای بخش نامه ها وئ قوانین تجاری که دارای ایراداتی هستند بوده که همکاری این استان ها می تواند بخشی از این مشکلات را حل و فصل کند.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری نشست های مشترک بین اتاق ها قدرت چانه زنی در اتاق ایران برای رفع مشکلات غرب را بالا برده و می تواند امتیازاتی برای منطقه غرب شود.
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه افزود: برگزاری سمینارها و نشست های آموزشی مشترک و تلاش برای جذب سرمایه گذاران از دیگر اهداف برگزاری این اجلاس های مشترک است.
کاشفی با اشاره به پدیده ریزگردها در استان های غربی و مشکلات ناشی از آن گفت: این پدیده بخش های مختلف اقتصادی را تحت تاثیر قرار داده و پیامدهای مختلفی از جمله مهاجرت و پدیده فرار مغزها) و هم چنین مهاجرت سرمایه ها را به دنبال داشته است.
وی در خصوص توافقنامه تایید شده از سوی تمامی اتاق های بازرگانی غرب گفت: بندهای خوبی در این توافق نامه لحاظ شده که برای آغاز این شورای مشترک مناسب است.
کاشفی تاکیید کرد: نباید وظایف و حجم بالایی از کار برای این شورای مشترک تعریف شود که نتوان آن را به انجام رساند، بلکه وظایف باید براساس ظرفیت ها باشد.
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه گفت: مسلما بندهایی در این توافق نامه وجود دارد که پس از اجرا و به مرور زمان اصلاح و تکمیل خواهد شد.
کاشفی برگزاری این نشست ها را زمینه رشد اقتصادی دانست و گفت: در ادامه این نشست ها می توان از حضور مدیران اجرایی، نمایندگان مجلس و فعالان بخش اقتصادی نیز استفاده کرده که به دنبال آن نیز نتایج بهتری به دست آید.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: در نتیجه این جلسات تعامل بخش تولید و تجارت با بخش های اجرایی افزایش یابد.
نظر شما