به گزارش خبرنگار مهر، مهدی خجسته ظهر یک شنبه در محل سازمان اتوبوسرانی مشهد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بازسازی اتوبوس از سال 89 در مشهد آغاز شده است و سازمان اتوبوسرانی مشهد از زمان آغاز این طرح سالیانه 200 دستگاه اتوبوس فرسوده را بازسازی کرده است.
وی افزود: تاکنون 500 دستگاه اتوبوس فرسوده در مشهد بازسازی و راهاندازی شده است که با توجه به موفقیت مدیریت شهری مشهد در این زمینه سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد رتبه اول بازسازی و راهاندازی اتوبوس درکشور را از سوی اتحادیه اتوبوسرانیهای شهری کشور به خود اختصاص داده است.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد گفت: هم اکنون نیز 150 دستگاه اتوبوس اسکانیا در حال بازسازی است که تا دو ماه آینده بازسازی آنها پایان مییابد.
خجسته با اشاره به منابع مالی ناکافی شهرداریها بیان کرد: با توجه به اینکه شهرداریها منابع مالی کافی ندارند، یکی از راههایی که توانسته درکنار پرکردن خلاء اتوبوسهای نو در شبکه حمل و نقل عمومی، صرفهجویی اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد، بازسازی اتوبوسهای فرسوده است.
وی ادامه داد: با بررسیهای به عمل آمده در کمیتههای مختلف و گزارشهای بازرسان اتحادیه اتوبوسرانیهای شهری کشور، مشهد حائز رتبه برتر در این زمینه شده است.
خجسته با بیان اینکه برای بازسازی هر دستگاه اتوبوس فرسوده بین 15 تا 20 میلیون تومان هزینه میشود، گفت: اتوبوسهای بازسازی شده تا پنج سال با عمر مفید میتوانند به شهروندان ارائه خدمت کنند و این در حالی است که برای خرید هر اتوبوس دو محور به صورت تقریبی معادل 400 میلیون تومان و اتوبوس سه محور معادل 500 میلیون تومان اعتبار لازم است.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد تصریح کرد: در سال اول این طرح، 180دستگاه اتوبوس با عمر بالای 10 سال بازسازی شد و پس از آن اتوبوسهایی با مدل بنز 355 و 457 با عمر بالای پنج سال از خطوط خارج و بازسازی شد.
نظر شما