علیرضا جانبازی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به تمامی مسئولان و فرمانداری ها توصیه شده که در مناطق حادثه خیز تابلوهای هشدار دهنده نصب کنند تا مسافران از شنا کردن در این مکان پرهیز کنند.
وی تصریح کرد: در مناطق ممنوعه و حادثه خیز به دلیل عدم اعتبار و بودجه لازم نمی توان از وجود ناجیان غریق و ماموران انتظامی بهره گیری شود.
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری مازندران از گردشگران و مسافران خواست به هشدارهای ناجیان غریق و ماموران انتظامی در سواحل گوش دهند، متاسفانه برخی افراد نسبت به این موضوع بی توجهی می کنند.
جانبازی با بیان اینکه 13 پایگاه جمعیت هلال احمر و 30 پایگاه اورژانس در سواحل مازندران راه اندازی شده است گفت: 80 هزار نفر از نیروهای انتظامی و 5 هزار و 500 نفر از نیروهای هلال احمر در سواحل استان بکارگیری شدند.
وی با اشاره به اینکه طول نوار ساحلی مازندران 338 کیلومتر است اظهار داشت: تا کنون از این میزان 48 درصد سواحل با 162.24 کیلومتر آزاد شده و 52 درصد سواحل به طول 165.76 کیلومتر آزاد نشده است.
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری مازندران ادامه داد: همچنین 41.68 کیلومتر از سواحل مازندران در اختیار بخش های دولتی و نظامی قرار دارد.
جانبازی در خصوص اقدامات فرهنگی در سواحل مازندران گفت: سال گذشته 105 برنامه فرهنگی از طریق رادیو و تلویزیون در سواحل استان استفاده شده است.
جانبازی با بیان اینکه سال گذشته 500 میلیون تومان از اعتبارات استانی از سوی استاندار مازندران در اختیار بسیج سازندگی قرار گرفته است گفت: این میزان اعتبار برای بهسازی طرح های سالم سازی دریا در شهرهای بابلسر ، گهرباران میاندرود ، جویبار ، نوشهر و ساری در اختیار این نهاد قرار گرفت.
وی اظهار داشت: امکاناتی از قبیل آلاچیق ، سرویس بهداشتی ، دوش حمام ، کمد لباس ، کمپ 110 ، کمپ 115 و نمازخانه در طرح های سالم سازی دریا برای گردشگران پیش بینی شده است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران تصریح کرد: سال گذشته 18 میلیارد ريال اعتبار با پیگیری های استاندار و معاون رییس جمهور برای بهسازی طرح های سالم سازی دریای استان به بسیج سازندگی اختصاص یافت.
جانبازی افزود: این میزان اعتبار برای بهسازی و اقدامات زیرساختی طرح های سالم سازی دریا در شهرهای بهشهر، نکا، ساری، بابلسر، فریدونکنار، سرخرود، محمودآباد و نور هر کدام دو طرح و شهرهای سلمان شهر ، عباس آباد ، رامسر و گلوگاه هر کدام یک طرح در اختیار بسیج سازندگی قرار گرفت.
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران نیز با اشاره به فعالیت 335 سازمان مردم نهاد در استان، اظهار داشت: این سازمانهاف سازمانی غیرانتفاعی، سیاسی و مردمی هستند.
وی ادامه داد: سازمانهای مردم نهاد در بخش های مختلف فرهنگی، هنری، اجتماعی و پیشگیری، آموزشی، علمی فعالیت چشمگیری داشته است.
جانبازی با بیان اینکه 33 مورد از سازمان های مردم نهاد استان در موضوع خیریه فعالیت دارند، افزود: این تعداد موسسات در راستای مسائل خیریه و کمک به اقشار مورد نیاز فعالیت می کند.
نظر شما