به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام بهرام محمديان ظهر پنج شنبه در اولين همايش سلامت و قرآن كه در محل بنياد فرهنگي مصلي نژاد مشهد برگزار شد اظهار كرد: برخي از برداشت ها از قرآن نمي تواند حكم كلي باشد و اين گونه برداشت ها ناروا است.
وي با تاكيد بر ابنكه برخي مباحث تخصصي را با نام قرآن تحميل نكنيم تصريح كرد: همه مباحث مطرح شده در اين همايش را شايد نتوان به صورت تخصصي در قرآن جستجو كرد.
محمديان خطاب به مسئولان آموزش و پرورش خراسان رضوي گفت: در صورتي كه قصد داريد در اين استان دبير خانه اي تشكيل بدهيد به پيشينه موجود علمي نيز توجه كنيد و اگر دانش آموزي را وارد مباحث پژوهشي كرديد حتما يك دوره آموزشي پژوهشي نيز برايشان بگذاريد.
وي افزود: هر كجا دانش آموزي را براي تحقيق قرآن مي فرستيد حتما وي را به يك استاد قرآن شناس نيز ارجاع دهيد تا مسائل از منظر يك متخصص قرآني نيز بررسي شود.
معاون وزير آموزش و پرورش با تاكيد بر لزوم توجه به تفاوت بين بحث سلامت، بهداشت و درمان ابراز كرد: اگر قرار است در مراجعه به قرآن نظر قرآن در باره اين موارد را بدانيم بهتر است به معني هريك از اين مباحث توجه نشان دهيم.
وي اظهار كرد: بايد از قرآن سوال پرسيد و همانگونه كه از مراجع تقليد استفتاء مي شود از قرآن نيز پاسخ سوال ها پرسيده شود نه اينكه جوابمان را در جاي ديگر بگيريم و با آيات قرآن رنگش كنيم.
محمديان بيان كرد: بهداشت آن چيزي است كه ما رعايت مي كنيم تا سلامتي مان بتوانيم حفظ كنيم و درمان زماني اتفاق مي افتند كه سلامتان مورد تهديد واقع شده است و قرآن در هر بخش از اين مباحث مطالبي را بيان كرده است.
وي همچنين با اشاره به بحث سلامت روان و جسم نيز اين دور را از هم جدا دانسته و گفت: ابعاد سلامت در متون اسلامي و قرآني در بحث سلامت روح و روان نيز اشاره شده است.
رئيس سازمان، پژوهش، برنامه ريزي و كتاب هاي درسي وزارت آموزش و پرورش اظهار كرد: قرآن در رابطه با سلامت جسم در مباحث تغذيه و خوردن و آشاميدن و خط قرمزهاي آن مطالبي را بيان كرده است.
وي افزود: در قرآن كريم بين خوردني هاي خاكي، آبي و همه نوع خوراكي هاي مختلف تفاوت قائل شده است و براي خوردن حلال ها نيز راهكارهاي خاصي رائه كرده است.
حجت الاسلام محمديان همچنين به دقت و توجه قرآن به تاثير و سلامت تغذيه بر سلامت روح و روان انسان نيز توجه كرده است.
نظر شما