به گزارش خبرنگار مهر، بهروز حسینی بعداز ظهر پنجشنبه در نشست صنایع دستی استان بوشهر اظهار داشت: هدف از برگزاری این نشست با مدیران عامل اتحادیهها، بررسی روند فعالیت اتحادیه صنایع دستی به منظور راهکارهای توسعه و ترویج صنایع دستی و همچنین آموزش و اشتغال پایدار است.
وی افزود: اعتقاد داریم تمام مسائل فرهنگی را میتوان با زبان هنر به مخاطبان معرفی کرد و این یکی از بهترین شیوههای تبلیغ استفاده از زبان بین المللی هنر است.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر اضافه کرد: در حال حاضر بیش از 40 هزار صنعتگر صنایع دستی در استان بوشهر فعالیت دارند.
وی ادامه داد: اکثر این صنعتگران را زنان و دختران در مناطق روستایی تشکیل میدهند که شاخصترین رشتههای فعالیت صنایع دستی در استان بوشهر بافت گبه، گلیم، عبا، حصیر، گرگور، منبت کاری، کالاهای صنایع دربایی، چرم دوزی، نگارگری، سوزن دوزی، مشبک چوب و .... است.
حسینی با اشاره به اينکه عبابافي يکي از صنايع دستي اصيل و سنتي استان بوشهر است که با حمايت اداره ميراث استان پويايي خود را بازيافته، افزود: عبدالمجيد زارعي يکي از بازماندگان نسل گذشته عبابافان استان است که همچنان به این صنعت مشغول است و آن را احیا کرده است.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر افزود: با توجه ويژه اداره کل ميراث استان و توليد چرخهاي مخصوص ريسندگي نخهاي مورد نياز اين هنر، به زودي فرآيند توليد عبا از پنج ماه به 10 روز تقليل پيدا ميکند.
وی تصریح کرد: همه تلاش خود را برای فعالان عرصه صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر به کار خواهیم گرفت تا شاهد توسعه در بخشهای مختلف این صنعت باشیم.
نظر شما