پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ تیر ۱۳۹۲، ۱۶:۱۷

موسوی بهار:

تغییرات اخیر در حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی همدان خللی در پیگیری امور ایجاد نمی کند

تغییرات اخیر در حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی همدان خللی در پیگیری امور ایجاد نمی کند

همدان – خبرگزاری مهر: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: تغییرات اخیر در حوزه ریاست هیچ خللی در روند کار و پیگیری امور ایجاد نخواهد کرد و موجب تسریع در کار نیز خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله موسوی بهار امروز در بازدید خانواده مرحوم حاج محمدعلی فرشچیان و مسئولان دانشگاه و نمایندگان استان همدان در مجلس شورای اسلامی و معاون عمرانی استاندار از پروژه رو به اتمام بیمارستان قلب فرشچیان همدان با قدردانی از خانواده مرحوم فرشچیان، از خدمات و یادگارهای آن مرحوم در جای جای استان همدان به نیکی یاد کرد.

موسوي ‌بهار با اشاره به اشتیاق مجموعه دانشگاه علوم پزشکی برای تکمیل و بهره‌برداری از بیمارستان قلب مرحوم فرشچیان اظهار داشت: ریاست سابق دانشگاه اشراف بیشتری بر این موضوع دارند البته تغییرات اخیر در حوزه ریاست هیچ خللی در روند کار و پیگیری امور ایجاد نخواهد کرد و موجب تسریع در کار نیز خواهد بود.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز با اشاره به اینکه پروژه در مرحله حساسی قرار دارد، اظهار داشت: در مراحل پایانی اگر بودجه به پروژه نرسد و این طرح راکد شود راه‌اندازی دوباره آن نیازمند هزینه‌های زیادی است.

راکد ماندن این طرح در مرحله کنونی ظلم به این پروژه است

صفی‌آریان با پیشنهاد تزریق اعتبار مورد نیاز از سوی بنیاد فرشچیان به صورت قرض‌الحسنه تا مرحله بهره‌برداری پروژه افزود: راکد ماندن این طرح در مرحله کنونی ظلم به این پروژه است.

وی با بیان اینکه امکانات باند بالگرد و پیوند اعضا در این مرکز دیده شده است، افزود: تجهیزات و امکانات این مرکز منطقه غرب کشور را پشتیبانی مي‌کند.

محمدرضا فرشچیان فرزند ارشد مرحوم فرشچیان نیز با مهم خواندن سرعت در اتمام این پروژه اظهار داشت: در این پروژه باید به گونه‌ای عمل شود که هزینه‌ها و مدت زمان صرف شده برای ساخت بیمارستان هرچه سریع‌تر منجر به بهره‌برداري كامل از اين پروژه شود.

رئیس بنیاد خیریه مرحوم فرشچیان با اشاره به تمایل خانواده آن مرحوم برای افتتاح و بهره‌برداری این بیمارستان در زمان حیات پدرشان اظهار داشت: پروژه به دلایلی از جمله پرداخت نشدن سهم دولت در زمان حیات مرحوم فرشچیان به اتمام نرسید و به تعویق افتاد.

بنیاد مرحوم فرشچیان منابع محدودی در اختیار دارد

فرشچیان با بیان اینکه بنیاد مرحوم فرشچیان منابع محدودی در اختیار دارد اما با این حال هرچه در توان دارد به کار می‌گیرد تا پروژه مراحل پایانی را نیز سریع‌تر طی کند، بر همکاری و پیگیری دانشگاه در راستای وصول باقی تعهد دولت برای تکمیل پروژه تاکید کرد.

وی در ادامه از زحمات ناظر اين پروژه قدردانی کرد و وی را عامل سرمایه‌گذاری مرحوم فرشچیان برای این امر خیر در همدان دانست.

رئیس بنیاد فرشچیان با اشاره به آغاز به کار پروژه قلب فرشچیان همزمان با مرکز قلب اکباتان گفت: اگر دولت تعهد خود را نسبت به فرشچیان همانند اکباتان عملی کند این پروژه نیز به اتمام می‌رسد.

وی در ادامه به عظمت و بی‌نظیر بودن این پروژه در سطح کشور اشاره کرد و افزود: این بیمارستان به باند فرود بالگرد مجهز است که سهولت دسترسی را تا حد زیادی بالا برده همچنین ظرفیت پیوند اعضا از دیگر قابلیت‌های بیمارستان قلب فرشچیان است که می‌تواند همزمان چند پیوند در این مرکز صورت گیرد.

وی اظهار داشت: تعهد و دلسوزی بنیاد مرحوم فرشچیان برای اتمام پروژه ما را به پایان کار ترغیب می‌کند.

کد خبر 2092067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha