۱۷ تیر ۱۳۹۲، ۱۹:۰۷

برومند:

غالب هزینه داروهای بیماران سرطانی خراسان شمالی توسط خیرین تامین می شود

غالب هزینه داروهای بیماران سرطانی خراسان شمالی توسط خیرین تامین می شود

بجنورد - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان شمالی گفت: در حال حاضر غالب اعتبار مورد نیاز برای خرید داروهای بیماران سرطانی در این استان توسط خیرین تامین می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین برومند عصر دوشنبه در نشست تشکل های مردم نهاد(سمن) خراسان شمالی با اشاره به اینکه در این استان 700 بیمار سرطانی وجود دارد اظهار داشت: هزینه داروی بیماران سرطانی خراسان شمالی روزانه 60 الی 70 میلیون ریال است.

به گفته وی غالب این هزینه توسط خیرین تامین می شود که انجمن بیماران سرطانی آن را به صورت روزانه برای خرید دارو در اختیار بیماران سرطانی قرار می دهد.

برومند با بیان اینکه غالب بیماران سرطانی استان علاوه بر رنج بیماری، درد نداری و مشکلات تامین معیشت زندگی را نیز تحمل می کنند، اضافه کرد: در این زمینه و به منظور کاهش آلام این بیماران لازم است تشکل های مردم نهاد نقش بیشتری ایفا کنند.

وی با اشاره به اینکه در خراسان شمالی به منظور کمک به بیماران خاص و پیگیری مطالبات آنها، کمیته بیماران خاص تشکیل شده است تا بتواند با همکاری دستگاه های دولتی و خیرین مشکلات این بیماران را پیگیری کند، تصریح کرد: مناسب ترین راهکار برای کمک به این بیماران خاص تعامل و همکاری تشکل های مردم نهاد با یکدیگر است.

رییس انجمن بیماران سرطانی عطوفت نیز در این نشست با بیان اینکه این انجمن علاوه بر تامین هزینه درمان 700 بیمار سرطلانی، هزینه درمان 18 بیمار شامل هفت کودک را نیز پرداخت کرد، اظهار داشت: انجمن سرطانی هزینه پیوند کلیه 11 بیمار دیالیزی را نیز بر عهده گرفته و 30 بیمار کلیوی نیز در استان منتظر پیوند کلیه هستند.

حسن حریری همچنین با انتقاد از عدم همکاری مناسب دانشگاه علوم پزشکی و قطع کمک های این دانشگاه به بیماران سرطلانی، تصریح کرد: این دانشگاه و سایر دستگاه های دولتی باید کمک کنند تا مشکلات بیماران سرطانی و خانواده های آنان در این استان کمتر شود.

 

کد خبر 2093017

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha