به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه صهیونیستی هاآرتض با مقدمه فوق مینویسد: " اکثر مردم، هیچ گاه باور نمی کردند که این حمله رخ خواهد داد. اما اکثر آنها نمیدانند نتانیاهو تا چه حد آرزوی آن را داشت. یک بلوف یا گفته صرف نبود. همچنان این خواست را دارد و نتانیاهو بیشتر زمان خود را به آن اختصاص می دهد. وی تصمیمات خود را مبتنی بر آن میگیرد. اما دیگر هیچ گاه محقق نخواهد شد."
در ادامه، سِفی راشلوسکی اعتقاد دارد تحولات ماههای اخیر در کل منطقه، شرایط را کاملا تغییر داده است و نشان از خواست اکثریت مردم منطقه بر "زندگی" است.
وی این روند را مطابق با نظر برخی از رهبران همچون ایهود باراک –وزیر سابق جنگ- می داند که می گفتند باید تا زمانی که امیدی به میانه رو شدن وضعیت وجود دارد، جنگها را به تعویق بیاندازیم. آنها می گویند تنها زمانی باید از نیروی قهریه استفاده شود که تمام گزینه های دیگر به بن بست منتهی شدهاند. نویسنده می افزاید: "چهار ضلعی متشکل از روسای سابق ارتش و سازمان جاسوسی: گابی اشکنازی، مئیر داگان، یووال دیسکین و آموس یادلین با ایجاد موازنه با تهدیدات باراک، باعث به تعویق افتادن ماجرا شدند."
نویسنده تحلیل به صراحت می گوید: "باید با صراحت بگوییم. انتخاب میان بمباران ایران یا دست یابی ایران به بمب نیست. انتخاب بین بمبارانی که باعث نزدیکتر شدن ایران به بمب و جنگ آخرالزمانی در منطقه خواهد شد از یک طرف و ادامه فشار برای رسیدن به یک آرامش منطقه ای از طریق مذاکرات ]به اصطلاح[ صلحی همانند دکترین اسحاق رابین در اسلو است."
وی دو پیش شرط حمله را غیر قابل اعتماد بودنِ دولت ایران و برخورداری رژیم صهیونیستی از امکانِ حمله مستقل و موثر می داند که هیچ کدام وجود ندارد.
راشلوسکی می گوید باید مراقب نتانیاهو باشیم زیرا به گفته خود، 70 درصد زمان را برای امنیت، 20 درصد را برای اقتصاد و 10 درصد را برای مسائل سیاسی اختصاص داده است و با توجه به نتایج انتخابات ایران، باید وی را مجاب کنیم که در این زمینه تجدیدنظر کند.
نظر شما