۲۳ تیر ۱۳۹۲، ۱۲:۱۳

خرمی تاکید کرد:

دیدگاه شهرداران و دهیاران تنها مسائل عمرانی نباشد/ لزوم توجه به مسائل فرهنگی و اجتماعی

دیدگاه شهرداران و دهیاران تنها مسائل عمرانی نباشد/ لزوم توجه به مسائل فرهنگی و اجتماعی

دشتستان - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان دشتستان گفت: شهرداران و دهیاران صرفا نباید دیدگاه و رویکرد عمرانی داشته باشند و در برنامه‌های خود باید به‌صورت اساسی مسائل اجتماعی و فرهنگی را مورد توجه قرار دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا خرمی صبح یکشنبه در نشست با شهرداران و دهیاران شهرستان دشتستان اظهار داشت: شهرستان دشتستان دارای ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بسیار زیادی است که باید با شناسایی این توانمندی‌ها، برای آبادانی و عمران هر چه بیشتر این شهرستان تلاش کنیم.

وی از مردم دشتستان به عنوان مردمی فهیم و توانمند نام برد و خاطرنشان ساخت: دشتستان در بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، هنری، علمی، اقتصادی، صنعتی، عمرانی، منابع انسانی دارای پتانسیل‌های بالایی است که باید از آن بهره بگیریم.

فرماندار شهرستان دشتستان افزود: دهیاران باید از ظرفیت‌های موجود در عرصه کشاورزی، دامداری، معادن، مشاغل خانگی، پرورش طیور و ... برای پیشبرد اهداف مورد نظر استفاده کنند.

وی با اشاره به شناسایی معضلات و مشکلات فرهنگی، اجتماعی، ادامه داد: با توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بالایی که در شهرستان دشتستان وجود دارد برای رفع این مشکلات به مطلوب‌ترین شکل ممکن آنها را برطرف می‌کنیم.

الزام رعایت اصول فنی در اجرای پروژه‌های عمرانی

خرمی به اهمیت بسیار بالای مسائل اجتماعی شهرستان دشتستان اشاره کرد و بیان داشت: شهرداران و دهیاران صرفا نباید دیدگاه و رویکرد عمرانی داشته باشند و در برنامه‌های خود باید به‌صورت اساسی مسائل اجتماعی و فرهنگی را مورد توجه قرار دهند.

وی با اشاره به برگزاری نشست‌های مشترکی با مسئولان بخش‌ها و مناطق مختلف شهرستان طی ماه‌های اخیر، اضافه کرد: همچنین در بازدید‌های میدانی با مسئولان درباره مسائل بحث و تبادل نظر کرده‌ایم و با برنامه‌ریزی دقیق برای پیشرفت زیرساخت‌های عمرانی دشتستان تلاش می‌کنیم.

فرماندار دشتستان در ادامه بیان داشت: الزام رعایت اصول فنی در اجرای پروژه‌های عمرانی از مسائل مهمی است که در سال جاری به‌صورت جدی مورد تاکید مسئولان شهرستان است و مدیران اجرایی باید با عزم جزم در این زمینه همت کنند.

وی گفت: سال گذشته کسری بودجه در دستگاه‌های اجرایی کشور را شاهد بودیم و تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی در مناطق مختلف با مشکل کمبود اعتبارات و منابع مالی برای انجام امور خود مواجه بوده‌اند.

بوشکانی‌ها با بحران آب مواجه هستند

نوروز نوروزی شهردار بوشکان نیز با اشاره به برخی از مشکلات این شهر، اظهار داشت: شهر بوشکان شهری تازه تاسیس است و باید از تمام ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود برای توسعه آن بهره بریم.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد و تقویت زیرساخت‌های شهری در بوشکان از خواسته‌های اساسی مردم این شهر است و مسئولان باید به این مطالبه به حق مردم پاسخ دهند.

نوروزی بیان داشت: با توجه به تازه تاسیس بودن مشکلات زیادی را در شهر بوشکان شاهد هستیم و برای حل آنها تمام مسئولان باید با ما همکاری داشته باشند.

وی اضافه کرد: تحقق وعده‌هایی که مسئولان در سال‌های گذشته به مردم داده‌اند از خواست‌های اساسی مردم است و با شناسایی این وعده‌ها برای تحقق آن تلاش خواهیم کرد.

مسئولان در توزیع اعتبارات توجهی خاص به بوشکان داشته باشند

این مسئول گفت: انتظار داریم در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان توجه ویژه‌ای به شهر بوشکان شود و مسئولان شهرستان در توزیع اعتبارات توجهی خاص به این منطقه داشته باشند.

شهردار بوشکان عنوان کرد: رفع مشکل آب بوشکان از مهم‌ترین موضوعات و دغدغه‌های مردم است و مسئولان منطقه پیگیری‌های فراوانی در این زمینه داشته‌اند.

نوروزی متذکر شد: مردم بوشکان با مشکل بی‌آبی شدید مواجه هستند و این امر در ماه رمضان مشکلات زیادی ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به اجاره چاه آب برای رفع مشکل آب شهر بوشکان، اذعان داشت: برای تحقق این امر چاه آب اجاره شده و تجهیزات پمپاژ آن نیز در روزهای آینده نصب می‌شود و امیدواریم پس از آن شهروندان بوشکان با مشکلی در زمینه تامین آب مواجه نباشند.

کاهش مساعدت‌های سازمان حمایت از شهرداری‌ها  

عبدالرسول حسن‌پور شهردار دالکی نیز اظهار داشت: تامین منابع مالی از دغدغه‌های اساسی است که تمامی شهرداران با آن روبه رو هستند و می‌تواند عملکرد ایشان را تحت‌الشعاع قرار دهد.

وی افزود: با توجه به روندی که از 10 ماه پیش تا کنون گذرانده‌ایم، وضعیت روشنی پیش روی شهرداری قرار ندارد و امیدواریم با همکاری مسئولان این مشکل حل شود.

حسن‌پور خاطرنشان کرد: عوارض ساخت و ساز که بخش مهمی از درآمد شهرداری‌ها را شکل می‌دهد کاهش 85 درصدی داشته و این امر سبب شده که شهرداری‌ها بخش اعظمی از درآمدهای جاری خود را از دست بدهند.

شهردار دالکی بیان داشت: کاهش مساعدت‌های سازمان حمایت از شهرداری‌ها نیز از دیگر مشکلاتی است که شهرداری‌ها پیش رو دارند.

وی خواستار تخصیص اعتبارات بیشتر به شهرداری‌ها شد و اضافه کرد: امیدواریم در تخصیص اعتبارات به شهرداری‌ها روند مطلوب‌تری را نسبت به سال قبل شاهد باشیم تا بتوانیم مشکلات داخلی شهرداری‌ها را از این طریق برطرف کنیم.

تکمیل ساختمان شهرداری دالکی نیازمند یک میلیارد ریال اعتبار است

حسن‌پور ابراز داشت: با توجه به اینکه شورای سوم روزهای پایانی خود را می‌گذراند در برخی موارد شاهد عدم برگزاری جلسات شوراها بوده‌ایم و انتظار می‌رود مسئولان شهرستان با پیگیری خود زمینه برگزاری جلسات شوراها تا پایان دوره فعالیت را فراهم کنند.

شهردار دالکی گفت: شهرداری برای انجام برخی از امور شهری و خواسته‌های شهروندان نیاز به مصوبه شورا دارد و در صورت عدم برگزاری جلسات شورا در ارائه خدمات به مردم با مشکلات مواجه خواهیم بود و نمی‌توانیم خدمات مطلوب به شهروندان ارائه کنیم.

وی در ارتباط با ساختمان در دست احداث شهرداری دالکی اظهار داشت: شش سال پیش ساختمان جدید شهرداری دالکی با اعتبار 600 میلیون تومان کلنگ‌زنی شد و هم‌اکنون به دلیل مشکلات مالی ساختمان نیمه کاره رها شده است.

حسن‌پور خاطرنشان کرد: اتمام این پروژه نیازمند یک میلیارد ریال اعتبار دیگر است که شهرداری توان تامین آن را ندارد و امیدواریم مدیریت شهرستان در تامین اعتبارات لازم برای اتمام این پروژه با ما همکاری داشته باشد تا فرسوده و مستهلک شدن این بنا را شاهد نباشیم.

کاهش چشمگیر جرایم خشن در شهرستان دشتستان

عبدالکریم رستگار رئیس دادگستری شهرستان دشتستان نیز اظهار داشت: در سال‌های اخیر وضعیت امنیتی شهرستان دشتستان پیشرفت خیلی خوبی داشته و شش سال است که کاهش جرائم را در این شهرستان شاهد هستیم.

وی افزود: با وجود اینکه دشتستان یک سوم وسعت و جمعیت استان بوشهر را در خود جای داده است، ولی طی سال‌های اخیر بیشترین حجم کاهش جرم را در دشتستان شاهد بوده‌ایم.

رستگار با اشاره به کاهش چشمگیر جرایم خشن در شهرستان دشتستان خاطرنشان کرد: جرائمی مانند سرقت مسلحانه، قتل عمد، سرقت و ... در گذشته بیشترین میزان جرائم را در شهرستان به خود اختصاص می‌دادند که در سال‌های اخیر کاهش چشمگیری داشته است.

رئیس دادگستری شهرستان دشتستان بیان داشت: در سال‌های گذشته شاهد وقوع 55 قتل در شهرستان دشتستان بوده‌ایم و این در حالی است که در سال گذشته تنها 11 قتل در شهرستان دشتستان رخ داد.

وی اضافه کرد: سرقت مسلحانه در شهرستان دشتستان از 80 مورد در سال‌های قبل به پنج مورد در سال 90 کاهش یافت و سال گذشته تنها شاهد وقوع دو سرقت در شهرستان دشتستان بودیم.

رستگار اذعان داشت: امنیت امروز شهرستان دشتستان با تلاش همه‌جانبه شورای تامین شهرستان حاصل شده و همه باید قدردان آن باشیم و برای حفظ آن تلاش کنیم.

برخورد قاطع با ساخت‌وسازهای غیر مجاز در دشتستان

رئیس دادگستری شهرستان دشتستان گفت: شورای تامین، فرمانداری دشتستان، اداره اطلاعات، فرماندهی انتظامی، سپاه و بسیج شهرستان، دستگاه قضایی و ... برای ایجاد امنیت پایدار در دشتستان تلاش کرده‌اند و وضعیتی که امروز در دشتستان شاهد هستیم، حاصل همکاری همه‌جانبه ایشان است.

رستگار بیان داشت: مشکل ساخت و ساز غیر مجاز از مسائلی است که در مناطق مختلف شاهد آن هستیم و در دادگستری شهرستان دشتستان برای رفع این مشکل همکاری لازم را داشته است.

وی با تاکید بر اینکه پیشگیری از وقوع جرایم مهم‌تر از برخورد با جرایم است، خاطرنشان کرد: پیشگیری در جرائمی مانند ساخت و سازهای غیر مجاز اهمیت بیشتری از برخورد و تنبیه متخلفین دارد و دستگاه‌های مربوط نیز می‌توانند با نظارت خود مانع ساخت‌و سازهای غیر مجاز شوند.

رستگار گفت: مطابق قوانین با ساخت‌وسازهای غیر مجاز برخورد کرده‌ایم و اگر موردی وجود دارد که دستگاه قضایی با این جرم برخورد نداشته شهرداران، دهیاران و دستگاه‌های اجرایی به ما اطلاع‌رسانی کنند تا مورد را شخصا پیگیری کنم.

کد خبر 2096393

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha