پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ تیر ۱۳۹۲، ۱۳:۰۵

ضبط موسیقی"چ" به نیمه رسید/ همکاری با گروه کر فیلارمونیک

ضبط موسیقی"چ" به نیمه رسید/ همکاری با گروه کر فیلارمونیک

ضبط موسیقی "چ" به آهنگسازی فردین خلعتبری با اجرای گروه کر فیلارمونیک ایران به نیمه رسید.

علیرضا شفقی‌نژاد رهبر گروه کر فیلارمونیک ایران درباره ضبط موسیقی "چ" به خبرنگار مهر گفت: خردادماه امسال ضبط موسیقی فیلم "چ" به آهنگسازی فردین خلعتبری و کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا آغاز شد و تا کنون ضبط موسیقی این فیلم به نیمه رسیده است.

وی افزود: به تازگی بخشی از موسیقی کردی را که مربوط به صحنه‌هایی از فیلم در پاوه است، ضبط کردیم و به نظر من موسیقی این فیلم اثری درخور از آب درآمده است.

این آهنگساز با اشاره به همکاری گذشته گروه کر فیلارمونیک ایران با فردین خلعتبری گفت: پیش از این من به همراه گروه کر فیلارمونیک ایران با خلعتبری موسیقی سریال "مدار صفر درجه" به کارگردانی حسن فتحی و آواز علیرضا قربانی و مستند" شرق، دیوار، آفتاب" را ضبط کرده‌ایم و من به شخصه نوع نگاه خلعتبری را در فیلم‌هایی که آهنگسازی می‌کند، دوست دارم.

رهبر گروه کر فیلارمونیک ایران درباره دیگر فعالیت‌های این گروه موسیقی گفت: آلبوم موسیقی "سایه کمر" منتشر شده است و بنا دارم مراسم رونمایی این آلبوم موسیقی را به مناسبت عید فطر برگزار کنیم و پس از آن سه شب مجموع قطعات این آلبوم را در تالار وحدت اجرا خواهیم کرد.

شفقی‌نژاد در پایان افزود: مجموع قطعات این آلبوم موسیقی دربرگیرنده قطعات فولکلور آذری، بختیاری، ترکی، گیلکی است.

نگارش موسیقی فیلم "چ" از خردادماه به آهنگسازی فردین خلعتبری آغاز شد و پس از آهنگسازی بخش‌هایی از موسیقی، همزمان ضبط آن توسط گروه کر فیلارمونیک ایران انجام شد. اکنون ضبط بخش‌هایی از موسیقی این فیلم به موازات صداگذاری در حال انجام است و تا پایان تابستان مراحل فنی این فیلم به پایان می رسد.

فیلم سینمایی "چمران" تازه‌ترین فیلم سینمایی ابراهیم حاتمی‌کیا، 48 سال زندگی شهید چمران را در پاوه به تصویر می کشد. ساخت این فیلم سینمایی توسط ابراهیم حاتمی‌کیا به نوعی بازگشت این فیلمساز به سینمای جنگ محسوب می‌شود.

کد خبر 2097122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha