به گزارش خبرنگار مهر،اوایل تیر ماه امسال زن میانسالی به کلانتری رفت و از سرقت طلاهایش از سوی پسر جوانی خبر داد.
زن میانسال به مأموران گفت: چند روز قبل می خواستم برای انجام کاری به میدان شهرک غرب بروم و چون عجله داشتم سوار ماشین پژو پارسی شدم. راننده پسر جوانی بود و مرا به مقصد رساند. در میان راه صحبت را با من باز کرد و من هم غافل از دامی که قرار است در آن بیفتم از زندگی ام و مشکلات آن گفتم. پسر جوان گفت می تواند با گرفتن وامی مشکلم را حل کند و به همین بهانه شماره تماس مرا گرفت.
زن میانسال ادامه داد: فردای آن روز راننده پژو پارس با من تماس گرفت و به بهانه وام با من در یک رستوران قرار گذاشت. در آنجا با وعده هایی که به من داد اطمینانم را بیشتر جلب کرد و من او را به خانه ام دعوت کردم . پسر جوان با من وارد خانه ام شد و چون قبلا در صحبت هایم از محل اخفای طلاهایم با او صحبت کرده بودم، به بهانه ای خودش را به محل نگهداری طلاهایم رساند و آنها را سرقت کرد. آن روز متوجه نشدم اما چند روز بعد که به سراغ طلاهایم رفتم از سرقت آنها با خبرشدم.
با اعلام شکایت زن میانسال پرونده ای در پایگاه دوم پلیس آگاهی تشکیل شد و تحقیقات کارآگاهان برای شناسایی سارق طلاها آغاز شد.
در ادامه تحقیقات کارآگاهان به سراغ محل هایی رفتند که سارق جوان با مالباخته رفته بود و در یکی از این محل ها توانستند ردی از پسر جوان را به دست بیاورند و سارق جوان به نام کوروش 30 ساله را دستگیر کردند.
با توجه به احتمال وقوع سرقت های دیگر ماموران تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده و متوجه شدند چندی پیش زن جوانی طی تماس با مرکز فوریت های پلیسی 110 از سرقت طلاهایش خبر داده و با طرح شکایت این زن جوان پرونده ای در این خصوص در پایگاه چهارم پلیس آگاهی پایتخت تشکیل شده بود.
این زن که از ناحیه پا فلج بود به کارآگاهان پایگاه چهارم گفته بود : برای انجام و پیگیری کارهای اداری ام نیاز به یک موتورسوار داشتم که در این رابطه با پسری به نام کوروش آشنا شدم. کوروش زمانی که وضعیت مرا دید گفت می تواند کارهای اداری و بانکی مرا انجام دهد. صحبت هایش طوری بود که من به او اعتماد کردم. کوروش خودش را طلاساز معرفی کرد و من که مقداری طلای تعمیراتی داشتم آنها را به او دادم تا باهم آنها را به یکی از طلافروشی هایی که می گفت از دوستانش است ببریم. کوروش وارد مغازه طلافروشی شد و بعد از مدتی برگشت و گفت طلاها را نمی شود اینجا تعمیر کرد و باید آنها را به بازار ببرم. با این بهانه ساعت مچی ام را که مارک بود از من گرفت. او گوشی تلفن همراهم را نیز از من گرفت تا با آن تماس بگیرداما هرگز برنگردانند. من که فکر می کردم کوروش آدم معقولی است طلاها را به او دادم اما دیگر خبری از او نشد. او حدود 3 میلیون طلا، گوشی تلفن همراه و ساعت مچی ام را سرقت کرده است.
کارآگاهان پایگاه چهارم پلیس آگاهی به سراغ طلافروشی رفته که کوروش برای تعمیر طلا به آنجا رفته بود و مشخص شد که طلافروش کوروش را نمی شناخته است. از سویی تصویر پسر جوان از دوربین مداربسته طلافروشی بدست آمد.
در ادامه تحقیقات کارآگان پایگاه چهارم با شناسایی مخفیگاه کوروش قصد دستگیری او را داشتند که متوجه شدند این متهم توسط کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی پایخت دستگیر شده است .
در بررسی سوابق متهم جوان مشخص شد کوروش حدود 10 سال قبل در درگیری با پدرش او را به قتل رسانده اما با رضایت خانواده و پس از تحمل حبس از زندان آزاد شده بود.
پسر جوان در بازجویی ها در رابطه با انگیزه خود از سرقت هایش گفت: از نظر مالی هیچ مشکلی ندارم و نه تنها بی سواد نیستم بلکه فوق دیپلم دارم. اگر اینجا هستم به خاطر نداری و فقر و مشکلات مالی نیست. به خاطر این است که دل مادرم را شکسته ام. او به من گفت ادامه تحصیل بده، ازدواج کن، اما من توجه نکردم و بی اعتنا به صحبت هایش به کار خودم ادامه دادم. برای همین اینجا هتسم چون به مادرم توجه نکردم.
او ادامه داد: نمی خواستم دست به سرقت بزنم، زمانی که چشمم به طلاهای زن جوان افتاد وسوسه شدم و تصمیم گرفتم تا طلاهای او را سرقت کنم. به همین دلیل به او گفتم که من در بازار آشنا دارم و او بدون هیچ هزینه ای طلاها را برایت تعمیر می کند. زن جوان که به من اعتماد کرده بود طلاهایش را به من داد. من هم طلاها را به بازار بردم تا آنها را بفروشم اما از شانس بدم چون طلاها فاکتور نداشت کسی آنها را نخرید. من هم به ناچار سوار مترو شدم تا به خانه بروم اما طلاها را از من زدند. شاید هم طلاها را گم کردم و من حاضرم آن مقداری را که دزدیده ام را برگردانم.
پسر جوان ادامه داد: من قبول دارم که طلاهای زن جوان را سرقت کرده ام اما مبلغ طلاها با ساعت مچی او حدود 7 میلیون تومان بود. اما سرقت دوم را قبول ندارم. من با شاکی دوم ارتباط برقرار کردم اما فرصت سرقت به من دست نداد.
سرهنگ کارآگاه جان پرور ، رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت : باتوجه به اینکه هر دو شیوه سرقت مشابه هستند، احتمال دارد که متهم پرونده سرقت های مشابه دیگری را مرتکب شده باشد. لذا با هماهنگی های انجام شده با شعبه 11 بازپرسی دادسرای ناحیه 4 تهران و با توجه به وجود پرونده مشابه در این پایگاه ، متهم پس از تکمیل تحقیقات در خصوص شکایت مطرح شده در این پایگاه دوم و جهت ادامه تحقیقات تکمیلی در خصوص شناسایی جرایم دیگر در اختیار پایگاه چهارم پلیس آگاهی پایتخت قرار گرفت . به همین خاطر از کسانی که بدین شیوه و شگرد مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند دعوئت می شود تا برای شناسایی متهم و طرح شکایت خود به پایگاه چهارم پلیس آگاهی واقع در سیدخندان – خیابان ابوذر غفاری مراجعه کنند.
نظر شما