محمود فرشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اولویتهای کاری وزیر آموزش و پرورش دولت یازدهم با بیان این مطلب گفت: با توجه به تصویب سند تحول بنیادین و ریل گذاری های انجام شده برای اجرای آن، وزیر آموزش و پرورش بعدی به خوبی می داند که باید چه اقداماتی را در دستور کار خود قرار دهد و تفاوت او با وزرای قبلی در این است که وزارتخانه ای را تحویل می گیرد که صاحب نقشه راه و سند تحول است.
وی افزود: تکلیف وزیر آینده این وزارتخانه در دولت یازدهم در حوزه تعلیم و تربیت مشخص است و باید برای اجرای کامل سند تحول بنیادین و برنامه درسی ملی برنامه ریزی ویژه ای داشته باشد.
فرشیدی با بیان اینکه آموزش و پرورش یک خانواده بزرگ است که یک چهارم جمعیت کارمندی کشور را تشکیل داده، تصریح کرد: آموزش و پرورش همواره در دولت ها مظلوم واقع شده است و امیدواریم که رئیس جمهور منتخب توجه ویژه ای به آموزش و پرورش و اختصاص اعتبارات ویژه به این وزارتخانه داشته باشد.
وزیر سابق آموزش و پرورش ادامه داد: وزیر بعدی آموزش و پرورش در دولت یازدهم وزارتخانه ای را تحویل می گیرد که صاحب نقشه راه است و ریل گذاری برنامه ها انجام شده و دیگر نمی تواند به شکل سلیقه ای برنامه ها را اجرا کند و باید براساس اسناد پایین دستی، سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری را اجرا کند.
به گفته وی، همچنین وزیر بعدی آموزش و پرورش، باید در ابتدای راه ارزیابی از اجرای نظام جدید آموزشی داشته و اگر در اجرای آن نواقص مشاهده کرد، این نواقص را برطرف کند. البته باید برای اجرای سند تحول بنیادین سرعت معقول تری به کارها دهد تا اقدامات زیربنایی برای تحول در آموزش و پرورش انجام شود.
فرشیدی با اشاره به ضرورت توجه وزیر بعدی آموزش و پرورش به سند برنامه درسی توضیح داد: در حال حاضر تمرکز آموزش و پرورش بر محتوای کتابها و تغییر براساس برنامه درسی ملی است. اما همه چیز محدود به کتاب نمی شود و باید مجموعه ای از برنامه ها پیش بینی شود تا شاهد تحول در دانش آموز و مدرسه باشیم. تحول بنیادین تنها به معنای تغییر محتوای کتابها نیست.
نظر شما