به گزارش خبرنگار مهر، این نشریه علاوه بر اینکه تعداد زیادی از مقالات قرآنی خواهران طلبه را در خود جای داده است، به معرفی برخی مراکز پژوهشی قرآنی نیز پرداخته و برخی شخصیتهای قرآنی را نیز معرفی کرده است.
قرار است تمام مطالب فصلنامه علمی ترویجی معاونت پژوهش حوزههای علمیه خواهران با موضوع قرآن از سوی بانوان طلبه به نگارش درآید.
در مراسم رونمایی از نخستین فصلنامه قرآنی حوزه های خواهران در نمایشگاه قرآن، محمود خالقی معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران در مورد سایر اقدامات این معاونت در حوزه قرآن اظهار داشت: بخش اعظم این فعالیتها در محدوده تحقیقات پایانی مقطع سطح دو و پایاننامههای سطح سه است؛ به نحوی که از میان حدود 27 هزار تحقیق پایانی نگارش شده در سطح دو (کارشناسی) 27 درصد دارای موضوعات قرآنی هستند و دومین موضوع مربوط به پایاننامههای سطح سه (کارشناسی ارشد) نیز قرآن است.
وی با اشاره به فعال شدن هستههای پژوهشی ویژه فارغالتحصیلان حوزههای علمیه خواهران اضافه کرد: حدود 150 مقاله با موضوع قرآنی از سوی این هستههای پژوهشی در دست تهیه قرار دارد. همچنین حدود 62 کانون پژوهشی و 35 انجمن پژوهشی در مقاطع تحصیلی سطح دو و سطح سه نیز در عرصه قرآنی فعال هستند.
نظر شما